Merhaba anneler 21 gunluk kizim.var pisik oldu bi anda sudocrem kullaniyorum zaten zeytin yagida surdum baska ne yapabilirim bezi her acdigimda kakali oluyo nerdeyse acaba ondanmi pisik oldu anlamadim
Her defa kakalı olsa olmasa bile yıkayıp kuru tutmaya çalışın.Biz 1 ve ya en fazla 2 kere pişik yaşamış oluruz onda da bizlerde LEYNER melhemi var eczanelerde satışta pişik için onu sürmüşdüm hemen geçirmişti.Sizlerde varmıdır bilemiyorum
Hametan ve hamazing kullandım şuana kadar iyi geldi
İlk defa duydum nobetci eczaneden aliririm insallah iyi gelir. Her defasindaea yikayamiyorum bogazlari kizarmis bi altini acmama bile hemen hapsuruyo ilk bebegim boyle degildi cok nazli bu
Suan elimde hametan var bide onu deneyim tesekkir ederim
Saf zeytinyağı çok iyi geliyor pişiye ben pişmese bile hep zeytinyağ sürüyorum birde sudocrem kullanıyorum şükür olsun hiç pişik olmadı
Ben pudra kullanıyorum hemen geçiyor
Diğer çocuklarımda da kullanıyordum en ufak bir kızarıklıkta hemen pudrayı döküyorum ikinci alt değiştirmede geçmiş oluyor bazen boynuna da döküyorum pişik olduğu zaman ama her gün banyo yaptırdığım için fazla kızarıklık olmuyor
Çok sık kaka yapıyorsa pişiğin geçmesi zaman alıyor. Benim oğlumda 43 günlük olana kadar günde 8-10 kaka yapıyordu. Çok zor geçti pişiği. Alt değişmede pamuk kullan her açmada 5 dakika açık bırak kendi kurusun. Her bebeğe farklı krem geliyor biz her kremi denedik en iyi gelen sudocrem sende bi kaç krem daha dene.
Sadece sudocrem kullaniyodum dogdugundan beri bugun 2 kere saf zeytin yagida surdum ama hemen ise yaramaz heralde
İlk cocugumda boynu cok pisik oluyodu pudra kuru tutdugu icin bende kullaniyodum geciyodu evet unutmusum iyiki yazdiniz pudra var evde bide onu deneyim
Evet canim cok sık kaka yapiyo her alt acdigimda kakali oluyo bezi . İslak mendili yikamadan kullanmadim hic sicak suyla yikayip kullandim pamukda deniycem canim saolasin. Altini fazla acik birakamiyorum hemen cisini yada kakasini yapiyo ve bi alt degistirmede hemen hapsurup kusuyo sudocrem den baska bugun zeytin yagi surdum bide
Merhaba arko krem tüp şeklinde olanı varya yeşil o çok iyi geliyor dilerseniz bi deneyin birde bulgar kremi var zdrave oda pişike çok iyi umarım en kısa zamanda çabucak geçer
Evet yenidoğan döneminde her alt açmada çiş yapıyorlar ben kullanat altaçma örtüsü kullanıyordum üstünede bi müslin örtüyordum. Doktor pamukla kurutmanın faydası yok kendi kuruyacak demişti gerçektende ondan sonra düzeldi. Sarı kantaron yağı bulabilirsen oda iyi geliyor pişiğe.
Evet arkoyuda duydum dunden beri krem kullanmiyorum bakalim gecer insallah
Altini acik birakmaya basladim bu seferde grip oldu sanirim dunden beri hem burnu tikaniyo hem oksuruyo evde sicak anlamadim gitti sari degilde kirmizi kantoron yagi var o olurmu acaba
Uygulamada bir arkadaşımiz eskiden kullandığımız arko kremi önermişti çok iyi diye onu deneyebilirsin
Ben Fito krem kullanıyorum pişik olduğu zaman 1 gün içinde yok ediyor onun dışında hep sudocrem kullanıyorum her bez değiştirmede sürüyorum
Arkoyuda deniycem sudocrem zaten kullaniyoduk da .birden oldu 23 gunluk benim yedigim biseydenmi oldi anlamadim