Kızlar 2aylik bebeğim pişik oldu pamukla siliyorum eczacımiza karışık kremde yaptırdık neyaptiysam geçmiyor neyapmam lazım
Cildiye doktoruna goturmeniz gerekiyor.
Altına bebek bakım örtüsü aç her alt açmada 10 dk havalandır kremi çok kalın sürme ince bir tabaka olsun. Sorun bezlede kaynaklı olabilir her bez her bebeğe gelmiyor.
Bezide değiştirdim havalandiriyorumda anlayamadım
Zeytinyağı, sarı kantaron da iyi gelir inşeAllah
Altını aldiktan sonra ıslak mendil kullanıyorsanız Altını kapatmadan kurudugundan emin olun nemli kalmasin
Benimkide 1 aylıkken oldu bepantol geçirmedi ama sudocrem bibgunde geçirdi bide onu dene istersen
Yeni bez de iyi gelmemis olabilir isterseniz tekrar degistirin. Biz goon sari paket ve waterwipes ıslak mendil kullaniyoruz hic pisik olmamistik 2 ay boyunca, bi ara prima aktif bebek kullandik o zaman pisik oldu. Mustela pisik kremi kullanip eski bezimize donunce 1 gunde iyilesmisti.
Mustela pişik kremi de mükemmel bir sonraki alt açmaya kadar kayboldu pişik bizde
Fito krem iyi geliyor tavsiye ederim
Molfix bez kullanıyorduk doğduğundan beri mustelada pişik kremi slepy de ıslak mendil pişik olunca ıslak mendili bırakıp pamuğa geçtim eczanedende krem hazırlattık aralarda yine mustela kremi kullandım baktım geçmiyor Prima bezine geçtik ama pişik hala aynı
Bende mustela krem kullanıyorum doğduğundan beri
Sudocrem bende duydum bide onu deneyim bakalım
Ben sudocream kullanıyorum en ufak sinyal gördüğümde sürüyorum bişey kalmıyor
Mustela pisik önleyici krem. Halihazırda pisige etki etmiyor. Sudocrem pişik ve isiliklerde iyilestirici. Geçmiyorsa mutlaka cildiyeye gostermeniz gerekiyor. Pişik gectikten sonra tetikleyici ürünü bulabilirsiniz. Su an bezini degistirmeniz vesaire pisigi iyilestirmez maalesef.
Benim bebeğe sudocrem fayda etmedi Bepanthol da aynı şekilde ama fito krem anında iyilestirdi
Benim bebeğim Şu an iki buçuk aylık ilk günden itibaren pudra kullanıyoruz hiçbir şekilde pişik olmadı sen de kullan pudra kurutuyor hem altını açtıktan sonra ıslak mendil sildikten sonra kurumasını bekle hemen bağlama ve bezini çok sıkma
Pudra çok faydalı değil hatta zararlı lütfen kullanmayın
Şükür geçti hacı şakir sabunla yıkadım sürekli havalandırdım az birşey çiş yapsa da değiştirdim sonra zeytinyağ sürdüm hiç krem flan sürmedim her değiştirmede yağ sürdüm havalandırdım şükür geçti sizede fikir olsun