Şimdi şöyle genital bölge de bizde de olmuştu ama sivilce tarzında 1 kere yaşadık doktor antibiyotik krem ve hanedan verdi karıştırıp sür denildi . Öyle geçmişti . Çok geçmiş olsun size de bir de acile götürün isterseniz eğer alerjik bir durum yoksa bu çok huzursuz eder de bebişi şimdi antibiyotikli bir krem yok mu hocam hamazic işe yaramadı falan diye verirler diye düşünüyorum tam adını hatırlayamadım da fussilex miydi f ile başlayan bir krem verdiler bize de
Bugün kontrolümüz vardı. Bizde de tam poposunu orası sivilce tarzı olmuştu doktor travazol u ince tabaka halinde 5 gün kullanabilirsin dedi. Ama senin daha üst bölge dikkatli kullan. Deriyi inceltir ve mantar kremi o.
Byada olmuş ya umarım sadece pişiktir canım
İNŞALLAH canım bakalım sureklı yıkıyorum bez olmadan dolaşıyor evde önümde kopuyor yapıcak bişide yok
Onu bugun sürdüm ama hala aynı gıbı
Yarın sprucam hamazınc onerıyorlar ama o fayda etmedı hıc
Canım hemen bıçak gibi kesmez. Yavaş yavaş söner şayet onunla geçecek olsa bile
İnşaAllah hemencecik geçer.
Bu gidişle tuvalete yapmayı öğrenecek desene![]()
![]()
![]()
İNŞALLAH canım benım
Nerde o gunler
en zor tufalet eğitimi ınan kı
Alerji canım aktif duruyor ne veriyorsun sürekli yediği şeylere dikkat et testler yanıltıcı olabiliyor deriden çıkmaz kanda çıkar kaç aylık
Biliyorum o yüzden o günleri iple çekmiyorum ![]()
![]()
Merhabalar benim kızımda da bu derece çok olmuştu. Hamecing yanında bir krem daha yazmıştı doktor ikisini kullandım, sürekli yıkadım, kuruladım 1hafta içinde geçmişti diye hatırlıyorum. Sudocrem felan kullanmıştım hiç işe yaramamıştı. Benim kızım böyle olduğunda 13aylıktı bu arada. Siizn bebeğiniz kaç aylık.
Ezgicim geçmiş olsun, bende aylarca pisikle uğraşmış birisi olarak sana önerim o bölgeyi güzelce yika, kurula ve kremini sür.Sudocrem bu tarz ağır pisiklerde etki ediyor fakat tabi biraz yavaş kalıyor çünkü bu tarz bir pisigin geçmesi için farklı bir içerikte Krem daha etkili olacaktır, doktor ecosa yazmıştı şuan bulamadım kremi ama bulursam ismini yazacağım o krem sayesinde bu tarz pisikleri kolaylıkla atlattık.Ayrica Travazol 5 günden fazla kullanma zaten doktor sana söylemiştir bu tarz kortizonlu kremler kullanılan bölgede kıllanma ve kararma yapıyor.Bezi de 2 saatte bir değiştir, doldurmasını bekleme 2-3 güne geçecektir inşallah.
1 yaşında vitamin ılacı verıyordum omu alerji yaptı bılmıyorum
Saol canım benım zaten bırkere yapıpr degıstıryorum slepy kullanıyorum atomik egzama var onda omu tetikledi bçceya vitamin ılacımı yaptı bılmıyorum yarın Dr artık ne der ona gore zaten yıkıyorum normal zamanlarda da hele 1 haftadır sureklı şimdi dusunuyorum da aceba ılaclardanmı oluyor dıye
Sızede g2cmiş olsun İNŞALLAH bıdaha olmaz şuan evde onunkremlerı var her yerde cocuk doktoru var tanıdık ona goruntu atım travazol az bır tabaka sur dedı yarın Dr gosterıcem bakalım artık teşekurederım onerılerınız ıcın
Buyuk kızımda o kadarki stres yaptım 1 hafta hastanelik oldum ![]()
Ooo fenaymış daha kötü günler ilerde diyosun ![]()
Yanı daha kotu degılde daha zorluk dıyelım alışınca ıyı oluyor tabı erkelerınkı bıraz daha rahat kızlar zor gıbı bana oyle geldı kızımda cok zorlandım oğlumda zordu ama ablası kadar degıl ablası cok korkuyordu ayy tufaletını yaptıktan sonra el salamışlıgımız bıle vardı
![]()