Pişman olduğunuz şeyler

Anneler hayatınızda pişman olduğunuz ya da keşke böyle yapsaydım zamanında dediğiniz bir şey Dilek pişmanlık var mı ben kesinlikle okumak isterdim :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:okuttuklari halde okumamak en büyük hatam hala geç değilim evet ama çocukla zorlastj sanki

Eşimi çok seviyorum mutluyum ama keşke gurbette yaşamasydım çok zorlanıyorum

Bende aşırı gurbette olmamanın zorluklarini yaşıyorum komsularmi sevmeme ragmen

Çok şey var aslında.
Keşke erken yaşta evden kaçıp kendi ayaklarımın üzerinde dursaydım. Eşimle erken yaşlarda tanışsaydım. Kendim için mücadele etseydim.Şimdi yaptıklarımı önceden yapabilseydim .Okuma olayına gelecek olursak ben çok hevesliydim okumaya derlerim çok kotü değıldı en azından teşekkür alabiliyordum. Kafam sadece tarıhe basmıyordu. Hala da oyle nefret ederim tarihten. Keşke evlenmeden once bir mesleğim olsaydı diyorum. Hala geç değil ama okuma hevesim o kadar kırıldı ki okumak istemiyorum. İlerde kpss girersem girerim diğer turlu adım atmak gelmiyor içimden. . En buyuk pişmanlığım sessiz kalmak. Defolup gitseydim bu sehırden belki de her şey daha güzel olurdu. …

Ailenin yanından kaçıp gitmek​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:ne hüzünlü ne zor bişi bunu söylemek çok şükür yinede herşeye… bende kpss girmek istiyorum ama aşırı sabırsız oldgm için hiçbir zaman plan yapamıyorm