Anneler hayatınızda pişman olduğunuz ya da keşke böyle yapsaydım zamanında dediğiniz bir şey Dilek pişmanlık var mı ben kesinlikle okumak isterdim ![]()
okuttuklari halde okumamak en büyük hatam hala geç değilim evet ama çocukla zorlastj sanki
Eşimi çok seviyorum mutluyum ama keşke gurbette yaşamasydım çok zorlanıyorum
Bende aşırı gurbette olmamanın zorluklarini yaşıyorum komsularmi sevmeme ragmen
Çok şey var aslında.
Keşke erken yaşta evden kaçıp kendi ayaklarımın üzerinde dursaydım. Eşimle erken yaşlarda tanışsaydım. Kendim için mücadele etseydim.Şimdi yaptıklarımı önceden yapabilseydim .Okuma olayına gelecek olursak ben çok hevesliydim okumaya derlerim çok kotü değıldı en azından teşekkür alabiliyordum. Kafam sadece tarıhe basmıyordu. Hala da oyle nefret ederim tarihten. Keşke evlenmeden once bir mesleğim olsaydı diyorum. Hala geç değil ama okuma hevesim o kadar kırıldı ki okumak istemiyorum. İlerde kpss girersem girerim diğer turlu adım atmak gelmiyor içimden. . En buyuk pişmanlığım sessiz kalmak. Defolup gitseydim bu sehırden belki de her şey daha güzel olurdu. …
Ailenin yanından kaçıp gitmek![]()
ne hüzünlü ne zor bişi bunu söylemek çok şükür yinede herşeye… bende kpss girmek istiyorum ama aşırı sabırsız oldgm için hiçbir zaman plan yapamıyorm
@Süslühanim Gurbet derken ne kadar gurbet bacılarım benim gibi Kanada değildir herhalde ![]()
uçakla bile 12 saat
Yaaaa aman Allahım ne kadar uzakkk![]()
Allah yardımcınız olsun canım ![]()
Aminnn canım hepimizin inşallah ![]()
![]()
![]()
Evet slzlb ki kadar uzak değil tabi ama sonuçta Tekim kimse yok 6 7 ayda anca ailemln yanına gidiyorum
Geçmişe dönüp baktığımızda herkesin pişmanlığı vardır. Önemli olan onlardan ders çıkarıp gelecek hayatımıza daha güzel yön vermektir.
Benimde pişman olduklarım var ama maalesef gidip düzeltme şansımız yok![]()
Dilerim herkes şuan bulunduğu hayatta pişmanlıkları olmadan yaşar ve kolay,mutlu , sevdikleriyle bir arada hayat sürerler…
Bende 4 senedir gurbetteyim almanyada inşallah bu sene ailemin yanına ziyarete gidecem
Keşke dediğim şey daha bebeis olmadan dil kursu beni cagirdaydi da okula gidip dil öğrenseydim dilsim resmen cok zor oyle oluncada ve mesleğimi bırakıp geldim Türkiye okul öncesi öğretmeniyim ama burda dilim olmadığı için onu da yapamıyorum yani yer yıl daha cok zorlaşıyor benim icin bakalım ne olacak keske demedi cok isterdim keske düğünde böyle olsaydı keske inan ehliyetimde vardi Türkiye de o kadar hevesliydim ki sürmeye iste elime düşmedi geldim buraya da unuttum araba kullanmayı da ama simdi bana deseler ehliyet mi dil gelistirmek öğrenmek mi tabi dil derim önceliğim
Tabiki canım orası öyle arka sokagında bile olsa insan yeri geliyor evini bırakıp gidemiyor
Geç evlendim 30 yaşında. 32 de anne oldum. Bence çok vakit kaybetmişim . keşke 22-23 de evlenseydiim çocuk yapsaydım. Şimdi büyümüşlerdi ve ben rahat rahat gençliğimi yaşardım. Şu an ikinci üçüncü çocuğu yapmaya hiç enerjim ve hevesim kalmadı ki yaşımda ilerliyor.
Kesinlikle evlenmek . En büyük pişmanlığım zaten evlenmeseydim okuluma devam edecektim senin gibi bende okuttuklari halde okumadim sonra dan üniversite sınavına girmeye karar verdim eşimle tanıştım evlenecegim diye ders çalışmayı bırakıp açıköğretim fakültesi yazdım onda da hamile kalınca tamamen bitti okul Faslı
çok pişmanım hem erken evlendigim için hemde eşimle evlendigim için yani evliligim tamamen pişmanlık maalesef ![]()
EVLENMEK Köpek gibi pismanim
Allah yardımcın olsun canm tek çocukta kalıp yine deneyebilirsin bence çocuk anaokuluna falan gidince bizimde düzenimiz olur diye düşünüyorum
Rabb’im sabır kolaylık versin sana canım
Denedim 2. Çocuğumla arasında 7,5 yıl var o süre içerisinde gördüm sınava ama ben köyde oturuyorum kaynanamlar alt katta is bitmiyor akşamları çalıştım uzunda ara verince yapamadım benim için zor oldu . Bende bıraktım şimdi 30 yaşındayım zaten okuyanda meslek sahibi olamıyor şu bir kaç yıldır okumak bana cazip gelmiyor
ama yıllar önce yapsaydım ve bir mesleğim olsaydı çok güzel olurdu. Sağolasın ![]()