Ana kucağı bizimde çok işimize yaradı iyki aldık 4.5 aylık olana kadar kullandık şimdi durmuyor içinde.
Kabin bebek arabası iyki aldık travelden sonra cansuyu gibi geldi bize.
Benim üçüncü bebeğim almasaydım dediğim hiç bişey olmadı bütün keşkelerimi ilk çocuğumda kullanmıştım
Şans vallahi benimki de emmedi şu an burada bir komşum var benim bebekte aralarında 16 gün var diş çıkartma sürecinde annesi eline emzik vermiş hani acısını alsın gibisinden bebek emmeye başlamış ve beni aradı Leyla diyor 2-3 gündür diyor Ömer diyor emzik emmeye başladı sen de yap şöyle hep böyle dedim ben senin söylediğin her şeyi denedim ama hiçbirinde de tutmadı ağzına alıyor yüzüme bakıyor inat edermiş gibi kaldırıp yere fırlatıyor yani bildiğin oyuncu benim ortanca oğlan diyor anne Göktuğ sana troll yapıyor seni kandırıyor diyor dalga geçiyor belli şapşik
Allah’tan isim yazdırmadım isim yazdırmayı düşündüm hatta alıp almayacağını kararsız kaldım dedim alırsa emziği tutarsa hemen dedim sipariş veririm ismine özel dedim bir askım emzik vesaire yaptırırım dedim ama iyi ki de yaptırmamışım tutmadı çünkü şimdi onları açılmamış biberonları vesairelere yakın olan arkadaşlarımdan birkaçı hamile onlara hediye olarak götüreceğim yapacak bir şey yok evde duracağına
Benim aras başam 6 aylık olmak üzere , nisan ayı doğumlu.
Hamilelik sürecinde 0-6 ay philips event’in ikili emziğini almıştım. Asla emzikleri tutmadı.
Sonra dr browns, philips’in soothie emziğinide alıp denedik tutucak gibi oldu bir gün sonra tabi tutmadı.
Emzik konusu bizim için bu şekilde kapandı.
İyi ki almışım dediğim ürünlerin başında piyanolu oyun halısı geliyor çok güzel bireysel vakit geçirebiliyor.