Prima premium care mi Prima aktif Bebek mi

Merhaba arkadaşlar. 5 aylık erkek bebeğim var ve bir süredir sabah uyandığı zaman bezinde karın bölgesinde çiş taşması sorunu yaşıyoruz. Molfix ve goon marka bezi dönüşümlü kullandım ama ikisi de aynı sıkıntıyı yaşattı.
Şimdi gece boyu kuruluk vaadi olduğu için Prima bez deneyeyim diyorum.
Premium care mi yoksa aktif Bebek olanı mı demeliyim, arasındaki fark nedir kullanan deneyimleyen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. Malum Prima bezlerin fiyatları öyle pahalı ki güvenip bilmeden almak istemiyorum.

Aktif bebek cok sert mukavva gibi direkt pisik yapiyor, kesinlikle premium care alin.

1 Beğeni

Hiç sızıntı sorunu yaşadınız mı peki

Biz goon premium soft kullanıyoruz, 7 aylik su an gece beslenmeleri azaldigi icin geceleri sızıntı sorunu yasamiyoruz ancak gun icinde bazen kakasinda taşma yapiyor sadece. 4 5 aylikken geceleri sizma sikintisi yaptigi icin ben de prima denemiştim. Premium care da bazen sizinti yapmisti, yani o donemler mecbur biraz bu problem yasaniyor cevremde de gordugum kadariyla. Yine de deneyecekseniz kesinlikle premium care deneyin ama goondan oyle cok ust kalite bi bez beklemeyin.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Dediğiniz gibi özellikle tam 4-5 ay döneminde bu sorunu çok yaşamaya başladım. Demek ki genel dönemsel bir durum. Sağolun:)

1 Beğeni

Ne demek rica ederim :sparkling_heart:

1 Beğeni