Kızlar doktorumuz bize BIO GAİA probiyotik damlayı önerdi kullananız varmı birde kimyon çayı iç dedi onu içebilen varmı
evet kullandım bio gaia. işe yaradı bizde içeriği temiz. 20 gün aralıksız kullandim. bebeğim şuan 2 aylık arada zorlandığıni hissettigm zmn danlatiyorum ikinci kutuyu.
5 ml ama 20 gün felan gidiyor.
kimyon çayına gelince beni alerji yaptı maalesef.
içtiğim an her yerim kasindi sanki üzerimde örümcek geziyor gibi. sanırım ona alerjim var. alerjik durumunuz yoksa bebeğin gazı için birebir.
Bizde daha fazla gaz yapmıştı o damla
Bildiğiniz iyi bir damla veya başka bir şey varmı peki
Sab simplex kullanıyorum ben
Aramıza hoşgeldiniz
Ben metsil kullandım çok memnun kaldım devlette karşılıyor zaten sab simplex ile aynı ürün birisi yerli birisi ithal
Çok teşekkürler ikisini de denedim artık kafam balon gibi oldu yine de ıkınıyor bebeğim özellikle sabahları aynı saatte kuru kuruya bazen
Metsili günde kaç kez kaç damla kullanmıştınız
Sabah öğle akşam yatarken günde 4 kez 15 damla kullandım benimki kolik olduğu halde iyi geldi tabi gaz masajı da yapıyordum
Bende kullandım ama 3 günde etkisini kaybetti gibi
Nasıl kaybedebilir az doz veriyosunuzdr belki
Evet 15 günde 4 kez vermwdim çok değil mi sizce ?
Doktor daha iyi bilir diye düşünüyorum oğlum alerjik bir bebek hem alerji doktoru takip ediyor hemde normal çocuk doktoru ikiside 15 er damla ver yan etkisi yok zaten dedi öyle yaptım ben bebeğim bağırarak ağlamaktan kurtuldu
Çok sağolun bende öyle deniyim o zaman
@yefe Aramıza hoş geldin canım
Ben kullandım başta çok iyi geldi sonrasinda ayni etkiyi göremeyip tekrar nirsenin gaz damlasina gectim her bebekte ayni olmuyor
nurse harvey’s canim bitgisel bir damla gazda kakada cok etkili biz neler cektik 2 kullanimda cözdü durumu 3 aydir gaz nedir bilmiyoruz