Profil degsitirme 🤦‍♀️

Direk konuya gireyim.

Bu ara herkes profil değiştiriyor . Gozum eski profile aşina olunca yeni profil bana cok garip geliyor yeni kişi geldi saniyorum​:woman_facepalming:Sizde de mi öyle oluyor. Ben o yuzden cok nadir değiştiririm.

Dedin ve aklıma gelmişken değişeyim bi​:sweat_smile::sweat_smile:canım sıkılıyor sürekli aynı fotoyu görmekten :sweat_smile:

Hahahahha değiştir bari ya ven genelde fotolara bakiyom . Sonra değişince yeni biri geldi sanıyor. Iki tane Aynur olunca bu hangi Aynur derim​:woman_facepalming::joy::joy::joy::joy:

Beni kastediyor eheh :grin::grin: Gemini ‘yi keşfettim kız :grin: yüzüm aynı da gerisi yalan :grin: güzel olunca değiştiresim geliyor. :heart:

Seninki de Gemini 'den mii çok güzelmiş o da :blush: gönderir misin onu da WhatsApp yapayım :grin::grin:

Ayn insan profilsiz alisiyor profil gelnce bi tuhaf oluyor :grin:

Herkesi soyledim tek sen degilsin​:melting_face:

Yauzun süre durup degsince ben garipsiyom.:joy:

Konuşasım da gelmiyor. Farklı yeni biri sandığım için. Eskisi gibi heycan olmuyor.

Bir de şey oluyor

profil değişince diyom acaba bu bayan nerede . Sonrada bi bakiyom burdaymış ama profil değişmiş :joy::see_no_evil_monkey::woman_facepalming:

Evet geminiden yaptım ama bukadar aynı olacağını tahmin etmedim doğal gibi çok güzel oldu :relieved_face:

Bakayım yazıyı bulursam atayım

Tamam kız daha değişmeyim​:joy:koca uygulamada benden başka Aynur yok zaten sanırım :face_holding_back_tears:

Kiz gelirler gelirler​:joy::joy:

Ay canım onu bende fark ettim, baktım herkes değiştirdi bende değiştirdim valla :joy: bende ilk yeni kisiler geldi sandım ama bizbizeyiz hala :sweat_smile:

Ya bu gemini bı tek beni mi değiştiriyor anlamadım :woman_facepalming:t2: kaç tane yaptıysam beni hep değiştiriyor hatta eşimi tamamen başka biri yapıyor :face_with_peeking_eye: yada ben beceremiyorum :roll_eyes::sweat_smile:

Yazı olarak ne yazıyorsunuz gemini’ye @Saye @Aynur

Ben Instagram’da denk geldim hesabın birine altta yazıyor hesabı. WhatsApp kanalında da Gemini’ye yazılacak yazıları paylaşıyor canım.

WhatsApp’ta @gezincebilirsin Prompt :butterfly::ribbon::bouquet::heart_hands: kanalını takip edin: @gezincebilirsin Prompt 🦋🎀💐🫶 | WhatsApp Kanalı

Hahahha tek değilmişim. :joy::woman_facepalming:

“Yüklediğim fotoğraftaki yüzü ya da yüzleri hiç değiştirmeden kullan.” diye en başa ekle. Benim eşimi de değiştiriyor beni değiştirmiyor fazla​:grimacing:

Birde öyle deneyeyim . Bizim kuzenlerde çok yapıyor ben normalde fotoğraflarımı remini de düzeltiyorum ondan da değiştiriyormus öyle dediler :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::shushing_face: