Psikolojim alt üst

Kızlar bir bebek annesiyim eşim asker gurbetteyiz isim yok gücüm yok bulunduğum yerde aktivite yok bomboş yaşıyor gibiyim kızımı düzenli dışarı parka çıkarıyorum oynuyorum ama öyle bır bıkkınlık var ki bnde s
Eşim izin alıp köye gidelim ddi bnm yüzümden erteledi blmiyorum niye beynimi geliştirmek için napmaliyim evet ev temizliği yemeğinden vaktim kalmıyor ama dümdüz yaşıyor gibiyim maaş almayan hizmetci gibi ingilizcee kursuna giittim ama öylece kendimi geliştirmedim ay napsam komşularım var ama hepsi ev hanımı mesleği olanlara çok özeniyorum yaşım 25 lise mezunuyum sınava gircm bu sene bklm siz dee bnm gibi misiniz acaba
Sürekli esime sariyorum o da bana pskoljin bozuk diyor napaym sıkılıyorum bu sefer onu kıskanıyorum kuruntu yapıyorm boş boş kendimi yterli guzl bulamıyorum he çirkin değilimdir ama öyle düşünüyorm artk yaşlanmış gibi bir de iki ay sonra gidicez belki daha beteer bir yere Allah biliyor

Canım için dolmuş belli ama şöyle düşün rutin nimettir bende senin gibiydim benim hele 3 tane çocuğum var maddi imkansızlıklar var herşeye hepsine yetememek var hep diyodum kiziyodum eşime bizi hiç gezdirmiyosun hep ev hep çocuklar hep iş çok kiziyodum ama bı düşün buyuk bir deprem oldu evlere giremedik sonra dedim ki ne boş şeylere kafa yormusum sizlanmisim

Yani inan senin durumunda olan bir sürü kadın var daha kötü durumda olan var içini ferah tut iyi düşün evladın yanında sağlıklı ise bundan daha güzel bı şey olamaz. Kendini sev her kadın güzeldir ayrı ayrı hepimiz güzeliz içine kuruntu yapma

Bu günlerin geri gelmez zamanın yaşının kiymetini bil lütfen.

1 Like

Öyle cnm zaten deprem beni de aşırı etkiledi hala geceleeri korkarak uyanıyorum ama npym bu yaşımda kendimee emek vermemek beni üzüyor hayatı boşa geçirmiş gibi

Maddi imkansızlk oyl zor ki İnşallah yüzünüz hep güler rabbim evinizi bereketleendirsin

Amin canım Allah razı olsun sen de üzülme dua et

1 Like

Tezhip sanatıyla ilgilenmeyi düşünür müsünüz? Online kurslar var onlara katılabilirsiniz. Ben tezhip eğitmeniyim, öğrencilerim genellikle çok dinlendirdiğini huzur verdiğini söyler. Malzemelerimiz biraz maliyetlidir, biraz da ince işler olduğu için sabır istiyor ama basit küçük çalışmalar yapıp çerçeveleyip evinize asabilirsiniz :cherry_blossom:

Ay ben çok istedim ya çok güzel şeyler çıkıyor ortaya, ilk bizim hikaye diye bir filmde görmüştüm çok güzel bişey, ama pek el yeteneğim yok, yoksa bu zamana kadar yapardım, böyle işler insana eminim ki huzur verir, benimde kafamı bi şekilde meşgul etmeye ihtiyacım var :unamused_face:

Aslında başlangıçtan kalem ve fırça ile uzun süreli motif çalışmaları vs yapıldığında güzel bir ilerleme kaydedilebiliyor :smiling_face: tabi ki zaman ve emek isteyen bir sanat ama sonucunda güzel işler çıkıyor. Youtube da da ders videoları bulunuyor sıfırdan başlayanlar için. Ben senelerdir işin içindeyim tabiki o yüzden de çok seviyorum ama tavsiye ederim :relieved_face:

1 Like

Bayıldım ya çok güzel araştırcam tabiki maliyetini blmem ama uygun olanı yapabilirsem yapicam

1 Like

Kurs mu veriyorsunuz

Evet ama ben online değil de yüz yüze kurs veriyorum İstanbul’da.

Ben çok araştırdım, yani filmi izlediğimden beri çok hevesim var, şuan trendyoldan baktım evet fırça setleri biraz pahalı ama uygun olanlar da var, bilmiyorum şuan hevesim daha çok arttı :relieved_face:

2 adet fırça alsanız yeterli aslında başlangıç için :smiling_face_with_three_hearts: youtube da Şifa toptaşın sıfırdan dersleri vardı, biraz detaylıdır ama ilk malzemeler için veya nerden başlayacağınızı görmeniz için onun ders videolarına bakabilirsiniz. Sevinirim ben de vesile olduysam :cherry_blossom::smiling_face:

Ayyyy çok teşekkür ederim hemen bakıyorum :innocent:

1 Like

Rica ederim ne demek :smiling_face::cherry_blossom:

1 Like

Tam benim durumuma uygun bir başlık ama bence inan kendjni uzmene değen bir sorun degil …mesleğim var memurum ama bu mutlu olmam için bir sebep değil aksine bn evladımı kendim büyütmek isterim …gezmek dolaşmak dünya heveslerinden de gectim ben evimde kafam rahat oturuyor olmayı o kadar çok isterdim ki …evhamliyim doğum sonrası bazı üzücü durumlar yaşadım sebepsizce ağlıyorum aklımdan cikmiyorlar bira vakit geçsin profesyonel destek alacağım ve bundan sonra hayat zor plava benim icin