Selam Anneler 2 aylik aşiya gittik bugun ilk defa bebek arabasini kullandik ama pusetin içi çok derin bebek oturur pozisyona geliyo ince yastikla duzlemeye calisip oyle yatirdim sizler direk yatiriyomusunuz yada bisey koyuyomusunuz icine
Ben içine extra puset minderi alıp koymuştum
Ondan bende aldim canim ama bi degisik oluyo o bel kismina napmak lazimki
be Buda benimki ama yinede ortasi cukur oluyo canim 2 aylik daha bebek oturur pozisyon oluyo bunlada bel kismi cokuk
Biz arabayı pusetli almadık ya iki yönlü yatak olabilen bu araba aldık puseti vardi zaten ama pek kullanmadim
Valla hiç yenidogan puseti gibi degilki butun pusetler boyle bebek resmen oturuyo icine şaştim kaldim
Bebeğiniz minyon mu acaba bizde ilk bir buçuk ay kulannamadık içinde kayboluyo diye
Yok degil canim hatta bu ayda yatar daha yatamaz ayaklari taşıyo pusetten
Valla ben trenyoldan 3 bıne cantası pusetı ve bebek arabasını almıstım . Lux bırsey almadım ama pusetı bnmkı de oyle ama bebegım rahatsız olmuyor popo kısmı tam oturuyor bazen ıvınden zor cıkartıyoncıkmıy popo ama bır sorun olacagını sanmıyorum hastaneye ve uzyn yola gıderken pusetı kullanıyom annemgıle yada arabadan dırek eve gececgım yerlere battanıyeye sarıyom pusetle ugrasmıyom. Yaz gelsun de bnde bebek arabasını cok merak edıyom nasıl olacak dıy cok sevıyom bebek arabsınj ınsAllh bizim kı de kullanıslıdır
Valla bende oyle marka bisey almadim canim bugun ilk defa kullandik bebek arabasini okadar kullanisliki pusette olunca bebek sana yakin oluyo aşagida kalmiyo bide guzel duruyo şık duruyo ha kiz 1 ay sonra zor sigarlar icine kullan sende artik. Evet poposu icine gomuluyo bebekde rahatsiz olmuyo ama iki buklum oturur gibi oluyo yani ne bilim ya. Puseti bende kullandim anneme hastaneye giderken icine kat kat battaniye koydum poposu icine giriyo diye
Benimde öyle oldu kullanmıyorum artık aldığıma da pişman oldum
Valla ben aldogım hıc bırseye pısman olmadım tek pısmqn oldugum sey en ıyı marka corap almıstım kıza 180 tl vermıstım 5 tane corapa hıc gıydıremedım tek pusmanlıhım o coraplara o kadar para vermek . Pusetı bende kullanıyom . Hastanede ve uUn yolculuk yaparken baya ısıme yarıyır . Arabanın arkasına koyuyorum bn onde oturuyom ara ara da bakıyom bır sorun yasamadım hastanede dr elmıde tutmak yerıne pusetın ıcınde hem o rahat hem bn rahatım bence kullanıslı bır ıcat keske 5 aylık olana kadar kulanılsa bnmkının ayakları dışarı cikmaya basladı bıle
Pusetlerde sorun yok. Bebekler için ergonomik tasarlanmış yani en rahat edeceği şekilde tasarlanmış. İçine ektra bişey koymaniza gerek yok. Ben 4 aya kadar puset kullandım. İçine bişey koymadım tam oturuyor bebek çok rahat oluyor. O derin yere poposu tam oturuyor ayaklar yukarı doğru bel destekli yani anne karnı pozisyonu gibi düşünün . Biraz geriye doğru yatirinca da derin yere ayakları gelip düz yerinde yatabiliyordu .
Bu puset minderinden bende aldım çocuğun kafası bi tuhaf duruyor bununla ben popo gelen kısmı üst tarafa koydum öyle daha rahat oldu 3 aydan sonra bu minderle puset dar gelmeye başladı bunu çıkartıp kendi orjinal minderini koydum ince ama daha kullanışlı.
Benimki 3 aylık bende kullanıyorum oturur pozisyonda duruyor ama bir sıkıntısı olmadı
Keşke bende kullanabilsem hata bende galiba
Bilmem kı kız az cok kullan boşa para vermemiş olursun
İnşallah bir daha deneyeyim
Oturur pozisyon oldugu icin iyeleri batar diye korkuyorum acikcasi derin yerine kucuk yastik koyup kullaniyoru simdilik bakalim