Oğlum 6 aylık puseete uyuyor gündüz ve gece ama artık beşiğinde uyutmak istiyorum nasıl alıştıra bilirim nasıl yapmalıyım?
Uyuduktan sonra besigine koyabilirsin yada uykuya tam dalmadan köy uyandiginda beşiginde olsun
@nur dediğine ek olarak Ya da puseti ortadan kaldır ayağındasalla öyle koy bir kaç güne alışır yanına da alabilirsin uyuyunca koyabilirsin
Ya emzik verip oyala Beşikte yavaş yavaş sallayarak uyut yada puset veya kucağındayken tam uykuya dalacağı zaman beşiğine koy canım. Eğer denemiyorsan beyaz gürültüde deneyebilirsin oda uykuya dalmayı kolaylaştırır. Mümkün olduğunca beşik konusunda zorla benim bebeğimde beşikte uyumuyordu koltukta yada kucakta uyuyordu beşiğe koyunca ağlıyordu emzik veriyorum beyaz gürültü açıyorum çok ağlamadığı veya bir ihtiyacı olmadığı sürece beşikten kaldırmıyorum yavaş yavaş alıştı
Önceden pusette uyutup uyuduktan sonra beşiğe koyuyodum uyaniyodu
Anladım cnm da ayakta sallamak zararlı diyorlar ama
Emzik hiç almıyor canım ilk oğlum kullandı ama bu istemiyor almıyor
Yani sallamaya zararlı diyorlar evet ama bizde o şekilde büyüdüğümüz için ben kızımı bazen sallarım bazen yanımda uyutur yatağına koyarım yani yanınıza alın eğer içinize sinmiyorsa uyku arkadaşı falan zamanla alışır onunla uyur puset ayakta sallamaktan daha sakıncalı emin olun
Anladım canım ama bi kerede yanıma alsam hep öyle alışırsa hep bi sıkıntı yaa![]()
![]()