Pvc kapı balkon kilidi?

Bazı yerlere ne olur olmaz takıcam arkadaşlar bundan alan varmı daha kaliteliye gerek varmı hepsi aynı mı sizce

Benim balkon içten kapı var ama dıştan kilit kapı kulbu yok bende kullanıyorum ama çocuk açmasın diye yukarı monte edilmeli kesinlikle güzel tavsiye ederim

Yukarı dediğiniz kapının en üstü mü yana falan da olur galiba üst yan

Ben kullanıyorum yıllardır memnunum alt tarafa değilde üst tarafa takmıştık çocuk ulaşamaz zaten ulaşsada açamaz. Bazen yetişkin Bile acamiyor

Aynen yani işte diyelim 1.50 üstü yerden ölçüp takmak mesela daha güvenli kapının yanına takın tabi de çocuk erişemesin diye dedim

Açmak istediğimde sıkıntı olmasın diye halatlı aldık biz.Çoğu kilit için iki taraf da eşit olmalı sizin pencere kilidiniz görseldeki gibiyse olur ancak. Normalde pimapenler öyle değil çünkü. Bazılarına yüksek kalıyor. Sizin almayı düşündüğünüzü ben dolaba kullanıyorum.

Çpk sağolun aldım bakalım

Teşekkür ediyorum tamamdır

Hiç aklıma gelmedi dediğiniz alırken denk gelmezse takmadan iade edip bundan alırım sanırım . Sizinki daha sağlam zaten ama bi tık pahalı

Benim kapım da bu şekilde, biz almadık evlendiğimde vardı kilidi. Gayet kullanışlı iyi oluyor gerçekten. Umarım uyar sizinkine de

Çok sağolun inşallah :folded_hands: