Ramazan için hazırlık

İNŞALLAH nasip olur​:purple_heart:

Simdi bende tutmadığım oruçlarımızı tutuyorum o zaman daha bebegim küçüktü tutmamıştır

17 gündür tutuyorum bugün regl oldum

Bende keşke hazırlık yapabilseydim ama malesef esim sadece salı günleri izinli diger günler calisiyor genelde ramazanda tek başıma oluyorum gelecek olacak ramazanda da bebeğim 14 aylik olacak onunla iftar yapacax

Hepimiz için şimdiden hayırlı olsun

2 Beğeni

Hangi kurabiye o cnm

1 Beğeni

Ben hiç atmıyorum ya çok nadir mantı olsun yaprak olsun anlık yapıp yiyorum ama börek felan olsa iyi olur aslında açıklık durumlarsa çıkarıp pişirriz :blush:keşke bende turabilsem ya geçen sene hamilelikten kusmaktan tutamadım bu sene emzirmekten tutam heralde ben biseyler yemeyince sütüm hemen gidiyor

1 Beğeni

Sarma ve dolmalar buzluğa nasıl atılıyor çiğ olarak mı?

1 Beğeni

Allah kabul etsin inşallah :hugs: çok zor oluyodur tabi . Benimde o kadar çok borcum var ki . Bebeğim büyüyünce 3 aylarda ödemeyi düşünğyorum Allah kısmet ederse. Şuan gözüm kesmiyor. Evet eşinin 2 gün tatili olsaydı en azından daha rahat ederdin

1 Beğeni

Yok yok emzirirken tutulmaz zaten . Emziren anneler çok efor sarfediyor ve en önemlisi bebek bizim yediklerimizden besin alıyor. Düşünsene o gün aç sususz olursan o süt bebeğede yaramıyor. Seneye tutarsın inşallah

1 Beğeni

İçini az pişirip sarıyoruz çiğ olarak atıyoruz dolmada sarmada

1 Beğeni

Teşekkür ederim :hugs:

1 Beğeni

İnşallah cnm

Rica ederim :kissing_face_with_closed_eyes:

Paylaşımı ilk okuduğumda buzluğa hayatta birşey hazırlayıp atmayan birisi olarak o kadar heveslendim ki ta ki @Öd2121 ezginin yazdıklarını gorene kadar​:smiley::smiley: Kafamda birşeyler kuruyordum bende şunu yaparım vs diye vay arkadaş gitti benimde tüm hevesim :smiley:

3 Beğeni

Evet ya heves kalmadı bi iki köfte yapar atarım işte yeter :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Aslında iki köfte de hiç fena fikir değil, onu yaparsak şükür :smiley::smiley::smiley:

1 Beğeni

Şubata kadar vaktimiz var yaparız bence :grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Önce köfteyi buzluğa atalım bana da gerisi gelir gibime geliyor :smiley::smiley::smiley:

1 Beğeni

Kesinlikle gelir​:winking_face_with_tongue: @Öd2121 den sonra kendime olan inancımı kaybettim

2 Beğeni

Ben zaten buzluktan çıkarılan yiyecekleri sevmiyorum taze tüketmekten yanayım :squinting_face_with_tongue:

1 Beğeni

Bende tazedenn yanayım ya . Kasaplar yapılmış köfte bile satıyor. Kıyma alacağıma köfte alırım direk bazennnolcak amaaaaan uğraşmıyorum efendim :grinning_face:

1 Beğeni

Amannn aynen bence de, hiç köfteyi bile alıp atmaya gerek yok canımız isteyince alırız hem önceden alıp atınca falan buzlukta yer kaplıyor, hiç gerek yok :squinting_face_with_tongue:

1 Beğeni