Raporla mama

Nasıl alınıyor bilgisi olan yazar mı

Normal mamaya alerjisi olan bebeklere içeriği daha farklı alerji mamaları yazilir, her ay çocuk kaç kutu mama içmesi gerekiyorsa doktor tarafından raporlanir.Eczanelerden de temin edilir.

Merhaba benim kızım kullanıyordu. Alejik bebeklere veya kilo alımı az olanlar için oluyor. Doktor uygun gördüğü mamayı aylık tüketeceğini hesaplayıp ona göre rapor çıkarıyor, her ay yazdırıp eczaden temin ediyorsunuz

Ben ne dedim şimdi bak ya :smiling_face_with_tear:

Kız sadece bende cevap yazdım sende demişsin aynısını valla bazen sorulara cevap verip çıkıyorum :joy:

Sadece merhabam eksik :smiley: Yazip yazıp siliyorum konu dağılmasın diye yoksa kaynanan nasıl diye soracaktım ama sormuyorum :smiley:

Devlet hastanesindeki doktorlar mı yazıyor acaba mesela benim oğlum pramatüre bir ay geriden ona olurmu acaba

Devlet hastanesinde alerji doktoru yazıyor diye biliyorum. Şikayetlerinizi göre çocuk doktoru yönlendiriyor alerji doktoruna. Her hangi bir şikayetiniz yoksa vermezler. Zaten diyet maması oluyor süt alerjisi veya çoklu besin alerjisi olanlar için bitkisel ürünlerden yapılıyor