Regl gecıkmesi

Kızlar merhaba bılenler vardır ben 1 cocuktan sonra tüplerımı bağlatmıştım oğlum 1.5 yasına geldı sımdıye kadar 1 gun bıle aksamayan regl 1 hafta oldu olmadım doktorum çok düşük bır ıhtımalde olsa hamıle kalma durumu olabılıyor demıştı degılımdır dımı :see_no_evil_monkey: stresten kendı kendımı yedım

Bir hafta az değil Duygu bence test yap eğer gebelik yoksa sıcaklardan,havadan bazen değişkenlik gösterebiliyor

İnşallah öyledir haftasonuna kadar beklıycem bakalım sankı olacak gıbı hissediyorum ama olamıyorum

Bugün internette. Gördüm bu aylar herkesin regli bozulmus. Havalar sanmış. Ben de hayatımda ilk defa bir ayda iki kere oldum. On gün arayla. Öyle korktum ki ilk baş bu ne kanaması diye. Ama herkese olmuş

Bende mesela çok güzel olurum afedersin bu ay kanlanma durumum azdı doktor normal mevsim geçişi dedi

Kız bende bu ay regl olmadım ya bu ay bişey mi var anlamadım bende daha bekliyorum olurum belki diye :joy: test yapmadım ama şuan istemiyorum benim kızda daha 1 ay önce 1 yaşına girdi

Ay ınsallah benım regl olma ıhtımalım senden fazladır bağlı benım tüpler :face_with_hand_over_mouth: