Merhaba anneler,27 günlüğüz.Bir haftadır yoğun olmasa da resimde görülen isilikler çıktı.
Anne sütü alıyor fazlasını kusuyor üstünü değiştirme konusunda dikkat ediyorum fakat yine de böyle kızarıklıklar var.Sol tarafina çok yatıyor.Vucudunda başka yerde yok.
Alerji olsa,vücudunun diğer bölgelerinde de çıkar mı bu isilik?Sıcaktan mı alerji mi çözemiyorum bilgisi olan var mi?
Bir de gül suyunun iyi geldiğini okudum forumda,tecrübe eden oldu mu?
Merhaba sütünden de olabilir benim bebeğim de yüzünde ve boynunda vardı sadece ilk doğdu zaman 1 ay sürdü doktora götürmüştüm ilk başlarda bana bazı annelerin sütü yağlı olur ve bebeğe böyle sivilce tarzında alerji tarzında çıkartır sakın sıkma vs yapma demişti bende öyle yapmıştım hocbirsey kullandirmadi kendi geçecek çok sıcak tutma bebeği demişti 1 ay sürdü ve geçti belki seninde öyle olabilri tabiki tam bilemicem ama benim bebeğimde olan aynısı gibi gözüküyor
Teşekkür ederim cevabınız için,Alerjik olsa sanıyorum diğer bölgelerde de çıkardı. 1 aylık olunca kontrole gideceğiz ama bugün fazlalaztigi için sorma gereksinimi hissettim.
Sütüm evet yağlı. Alerjik olmasından korktum işin gerçeği
Yüzünü sildirmeyi fazla sevmiyor Gül suyunun yatıştırıcı etkisi oldugu için son çare kullanacağım süreç uzarsa…
İsilik. Kalın giydirmeyn ve öpmeyin orta ıslak pamukla yuzune dokundura dokundura silme işlemi yapın nazik bir şekilde olsun. İnce giydirmeye başladım ve öyle geçmişti bzde de oldu aynı şekilde bebekler sıcağa hiç gelemezler
Bir de oda ısısını güzel ayarlayın geçene kadar her gun duş aldırın bizde daha çoktu duş işe yarıyor ama asla alerji formunda değil bu çıkanlar rahat olun
@meltem35 hanım çok tesekkür ederim fakat gecenin 4ü olmuş inanın bu konuyu araştırıyorum hala.
Ilk banyosunu yaptırdığımızda gözünde malesef akıntı oldu.Sulardandan diye ikinci yikamasinda damacana suyu ile yikadık.Hemen ertesi günü görüntü bu şekilde oldu.
Artı kulağındaki yerlerde sarı akıntıları farkettim.
Yani banyoyla alakali bir durum olduğuna kanaat getirdim.Çünkü kafasında da bir takım yerlerde çıkmış sapka vs kullanmıyorum.
Ve must3la ürünlerini kullanıyorum banyo zamanı.
Şikayet var sitesine baktığımda aynı bizim gibi olan resimler gördüm. Şok oldum gecenin şu saatinde.Bu kadar bebeğin bu ürünlerden sonra isilik olmasi bence normal değil
Yani her şeye dikkat ediyoruz sonuç bu.
Şu anlık varsayımım bu yönde.Urunleri kullanmayi birakıp gozlemleyecegim.
Bu markayı kullanan arkadaşlarda da bu tür sıkıntı olustuysa şayet akıllarinda olsun
Size de Geçmiş olsun ben sebebinin ne olduğunu buldum diye düşünüyorum.Kafa bölgesinde de çıktı çünkü.Kullandigim sampuan sebep oldu.
Hametan bugün doktoru yazdı aldık umarim bize de fayda sağlar.Tesekkür ederim
Benim bebeğim iki aylık aynısı olmuştu bir aylıkken ılık suyla pamuğu ıslatıp sildim günde iki üç kere sonra Bepanthol baby ile nemlendirin iki günde geçti nemlendirmeye devam ediyorum
Merhaba yanıtınız için teşekkür ederim.
Bugün 1 aylığız toplamda iki kez yıkadık bebişimizi.Gobegimiz gec düştü.
Ilk yıkamada gözünde akıntı oldu,o geçti ikinci yıkamaya da durum bu şekilde.
Saçlarında da farkettim.1 kez şampuan kullandım o da mustela şampuanıydı,şikayetvar sitesinde bizim gibi şampuandan etkilenenler varmış yeni farkettim.
Hakiki gül suyu temin ettiğim yer var.Sizden başka bir yerde daha okudum ama durumumuz biraz ciddiye döndü.
Hametan işe yaramadı nasıl gececek bilmiyorum.
Teşekkür ederim ama egzama gibide durmuyor kasinma yok cunku ve egzama agiz kol gibi noktalarda da çıkıyor bildigim kadariyla. bizde sadece boyun ve kafa bölgesinde oldu bunu da kullandığım o şampuana bağladım
çok kötü yorumlar var aynı durumda olanlarin resimleriyle de uyuşuyor durumumuz.
Zeytinyağı sürüyorum