Robot süpürge mi dikey Dyson mu

Kızlar ev supur sil en az 2 saatimi alıyor kızımla hatta çok zor ama sizce hangis su Philips dikey de hem silme özelliği varmış ya da robot süpürge roborcok olanı gördüm yani kullanan var mı bu arada eşim almaz ben para biktircem gizli Alacm bir hali bile aldiramiyorum ya birikim birikim diye yedi bitirdi beni :rofl::rofl:

Robot süpürge kullanıyorum. Bütün oyuncaklar toplanacak aslında yerde ne varsa toplaman gerekiyor, sandalye, sehpa kaldıracaksın. O yüzden çocuklu evde biraz zor bana göre. Böyle zor olacağını bilsem dikey süpürge alırdım.

Yaaa aslnda topluyorum çocuk oyuncaklarını falan cnku toplamadan supurlmuyor bakalım dikeyde olsa silinen modeli olması lazm ama dimi

Canım robot süpürgeyi oyuncak gibi yapıyorlar en sonunda alet kafayı yedi küçük bebekli eve dikey süpürge daha iyi bence bende büyüsün öğle rpborock alcam ben Dyson kullanıyorum dikeyde ama ağır en güzeli boşa marka hem silme özellikli olan başlıklıları var ondan alacaktım ben eşim süpriz bunu almış istemiyorum da diyemedim

Haklısınız aslında ya ne güzel sürpriz yapmış bende dikeyin silme özelliğinden alcam ama gizli bakalım :smiling_face::smiling_face:ablamda robotton çok memnun ama çocuk yüzünden kaldırdı şu an

Dyson kullanan ve daha 20 gündür robot kullanan biri olarak deneyimlerimi paylaşayım seninle.

Dyson ciddi bir kolaylik. Hafif ve kablosuz olması temizliği ciddi anlamda kolaylaştırıyor. Kesinlikle evde bir dik Süpürge olmalı. Islak kuru mevzusuna gelince. Silme fonksiyonlu ürünlerin çok iyi olmadığını duymuştum. O sebeple eşim ıslak kuru temizlik yapan v15 modelini alalım dedi ama kabul etmedim. V12 modelini aldım. Çok çok memnunum.

Robot supurgeye gelince. Birçok marka model araştırdım. Roborock q revo l modelini almaya karar verdim. Ama eşim supriz olarak ecovacs x11 omni pro aldı.( Modelleri özellikle yazıyorum ki sende fikir olsun ) Ama bence robot süpürge çalışan, iş yapmayı sevmeyen, ve sabırlı adam işi. Bizim ürün bayağı VIP bir ürün diyebilirim ama.. o evde mıymıy gezerken bana bisiler oluyor :joy: bı tane tekne atıp işi ben yapmak istiyorum. Evin robota çok uygunsa belki düşünülebilir ama değilse hiç o topa girme derim. Evet güzel silip süpürüyor ama rahmetli anneannem gibi hareket ediyor deliriyorum :joy: Bazen kafası karışıyor salon halısını süpürmüyor. Ama o süpürdüğünü sanıyor :joy: ben olsam Dyson alıp robotla arasındaki farkla evime başka eşyalar alırdım.

Ben dikey aldırmıştim evlenirken Fantom toz Torbalı vardı babamlarda Cook güzel çekiyordu nette bakarken aynısının dikey olanını aldırdım çok memnunum kaynanamda Arzum almış hiç beğenmiyorum içi üçgen nede doğru düzgün çekiyor

İkisini de kullanan biri olarak kesinlikle dyson. Robot süpürge için ön hazırlık şart yerde bişey kalmayacak takılmayacak falan filan can sıkıcı olabiliyor. Dik süpürge rahatlık.

7 aydir robot supurge kullaniyorum bel fitigi olunca esim aldi. Elim ayagim oldu 3 gundur bel agrim yine var ve aciyorum silio supuruyo sabah kalkinca biz kahvalti yaparken siliyo supuruyo oakdar rahatlik ki dik supurgemde var onu acmiyorum bile gerekmedikce tavsiye ederim

Yani silme de yaparsa daha iyi olur ikisi bir aradan çıkar . Valla oğlum robotun yanina gidiyor onu yerinden çıkarıyor. Ya da robot çalışırken peşinden gidiyor tekme atıyor önüne oturuyor yakında robotun beyni yanar o yüzden robotun ve paranın sağlığı için dikey süpürge :smiley:

Demii terlikleri bile kaldırıyorum falan. E bebek sürekli geri dağıtıyor

Bi süre sonra yapmiyolar canim bizmkide basina bela oluyodu robotun emeklerken yuruyunce birakdi

Ne güzel yaaa bakalım inşallah ilerde

Aslında ikiside şart ikiside güzel

İkisinin kullanımı çok farklı bence. Biri işini kolaylaştırırken diğeri senin yerine iş yapıyor. Hangisini istediğini iyi belirlemek gerek

Merhaba bende de roborock robor supurge var İlk zamanlar guzel verim alıyordum ama zamanla çoğu arıza verıyor benimkinin verdıgı gıbı bazı alanları supurmeden gecıyor yada halı ustunde pislik bırakıyor bence kesinlikle dikey supurge her evde olmalı

Ay benimki 18 aylık gün geçtikçe daha cok robotla oynuyor

En eski benim herhalde bende düz arzum yatay süpürge var belimde de fıtık var hiç çekmiyor afedersiniz bok gibi süpürüyor evi süpürene kadar anam ağlıyor normalde 10 dkkaya süpüreceğim evi yarım saate süpürüyorum :joy: roborock çok istiyorum evimde çok müsait eşim alıcam dedi ama kurutma makinesi de istiyorum ikisine de söz verdi ikisini de alacak. Bende ekstra para biriktirip dikey süpürge alıcam ama fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum kiwinin var bitane onu almayı düşünüyorum robotu da alırsam o dik süpürge bana yeter diye düşündüm bende

Robot süpürge alırken 10000 PA ve üzeri emiş gücünde olanları tercih edin derim. Daha aşağılari gırgır gibi geliyor bana. Kaynanamda roborock q7 Max var. Çok başarılı bir urin değil bence. Almak isteyenlerin aklında bulunsun.

Dyson v11 kullaniyorum 1 yıldır çok memnunum :blossom: