Rota ve menenjit aşısı

Merhaba kızlar bu iki aşıyı aynı anda yaptıran var mı doktor bir sorun olmaz dedi ama benim içim rahat değil nedense

Ayni anda yaptirdik biz bi sorun olmadi. Asilardan sonra calpol vermistik

1 Beğeni

BıZde aynı gün yaptırdık zaten birisi iğne birisi ağızdan damla biz de iğne vuruldudum biraz huzursuzluk ve hafif ateş yaptı ama ertesi gün hiçbir şeyimiz kalmamıştı

1 Beğeni

Teşekkürler içimi rahatlattınız :cherry_blossom:

Menenjit kacıncı ayda yaptrdnz bız uc aylıgız rotamız yenı oldu

Biz de ikisini aynı gün yaptırdık. Yaptırmadan önce calpol verdim her ihtimale karşı. Ateşi hiç çıkmadı. O gün biraz halsizlik oldu sadece. Normale göre daha çok uyudu

İkisini de 3 aylıkken yaptırdık

3 ay 12 günlük yatırdım

Sabah yaptırdık ikisini inşallah bizim de ateşimiz olmaz :cherry_blossom:

Menenjit aşısı dediğinizin markası ne bexsero ve menveo mu

Olmaz inşallah geçmiş olsun. Bizim bir de ishalimiz olmuştu 1 seferlik. Ertesi sabah bi uyandık her yer :poop: :smiley:

Bize nimenrix ve bexsero vurulmuş

:joy: ay ateşi çıkmasın da herşeye razıyım

Bu memenjit aşıları ve rota aşısı aynı anda mı vuruluyor

Aynı and vurulabiliyormuş bizimde aynı anda oldu

Valla benim doktorum rotayı 2. Ve 4. Ayda verdi menenjit 3. Ayda bide 5. Ay sanırım ama karma asilar vs birlikte yaptırdık hep çok şükür bişe olmadı sadece rota oğlumu çok rahatsızlık verdi aşırı ağladı calpol sayesinde sakinleşti

Her doktor farklı yol izliyor anlaşılan bu işler karışık hem marka olarak hem ay olarak

Yaptıranlar özel de mi yaptırdınız acaba fiyatları nedir . Ben üçüncü ayda rota yaptırdım sağlık ocağında. Perşembe günü de rotanın ikincisi ve menenjit yaptıracağım fiyatı ne olur acaba

Biz eczaneden aldık sağlık ocağında ebe yaptı rota ve menenjit ortalama 5 bin civarında bir şey tuttu

Bizim sağlık ocağı menenjiti biz yapmıyoruz hastane yapıyor dediler bana mecburen hastanede yaptıracağım.