Kizlar bu aşıdan bebeğine yaptıran var mı doktorumuz bu aşıyı önerdi fiyatı 1741tl sizce yaptırilmali mi
ben 1.dozunu yaptırdım bu hafta gittiğimde 2. dozunu olacak açıkçası rota virüsü çok hızlı bir şekilde bağırsaklara yerleşiyor küçücük bedenin savaşması çok zor ben yaptırılması taraftarıyım zaten ağzına bir kaç damla damlatiliyor çok fazla yan etki yaşamadık biraz huysuzluk çok kisa bir süre ateşi oldu geçti hemen
Ne zaman yaptırılmalı
Bende ilk dozunu yaptırdım ikinci dozunu da nasip olursa bugünlerde yaptıracağım,gerekli diye düşünüyorum çünkü kızımda yaptirmamistim pişman oldum
1.dozu sanırım 3.ayinda yaptırdık,2.dozu da 5.ayinda yaptiracagiz
Ben Rotateq yaptırdım 3 doz olan, doktorumuz bunun etkiliğine daha çok güvendiğini söyledi. 1. Doz 2.ayda 2.doz 4.ayda yapıldı 3.doz da bu ay 6.ayda yapılacak
Ücretli aşı olduğunu biliyorum da sağlık ocağında mı yapılıyor yoksa özel hastaneye mi gitmem lazım
Siz aşıyı eczaneden alıyorsunuz ikiside yapıyor
- ayinda ilk dozunu 4. ayda 2.doz olacakti ama sağlık ocağı aşılarıyla beraber menenjit aşısı olacaktı ağır gelir diye doktorumuzla konuşarak 5.aya erteledik bu hafta olacak 2.dozunu
ben rutin kontrolleri esnasında doktoruna yaptırdım devlet hastanesi yapiyor mu bilmiyorum
Evet bende 1 ay öbce yaptırdım okadar ödedim bende. Valla ne yalan söyliyim bebek aşılarıyla ilhili pek bi fikrim yok. Dr yaptr dedi yaptırdım bende
Hastanede yapıyolar doktorunun sana söylemesi gerek.hastaneye para ödiyim aşı odasında yaptırılıyor
1 ve 2. Dozu yaptırdım
1 ve 2 yaptirdik
Eczaneden alıp özel de yaptırdık,sağlık ocağındaki ebe de aşıyı eczaneden alıp burdan da yapabiliriz demisti