Evet anne sütü daha çabuk iyileştiriyor. Küçük oğlum büyükten daha kötüydü ama o daha önce toparlandı. Bizim şansımız yoğun bakımda değil oda da yatmak oldu. Seninde öyle olsa bu kadar stres olup sütün kesilmedi. Ama yine de Allah korumuş şükür daha kötü bir senaryo yaşamamışsınz ![]()
Aynen bende ona şükrediyorum şuan sağlıklı ve yanımda rabbim bana bağışladı onu binlerce kez şükürler olsun size de geçmiş olsun
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM DOKTORA MESAJ ATMIŞTIM BALGAMLI ÖKSÜRÜK NORMAL 2-3 güne AZALMA OLMAZSA GETİR YAZDI . BURNUNU SERUM SUYUYLA AÇMAYA BAŞLADIM VE 2 GÜNDÜR ILIK SUYLA YIKIYORUM ÇOK ŞÜKÜR RAHATLADI AYAĞINA SARIMSAK DA SÜRDÜM BU DA İYİ GELDİ
İYOT NASIL ACABA ANLATIR MISINIZ
Hastalığı geçiren iki arkadaşıma da sordum aynen öksürürken hırıltı vardı dedi ve sırtını dinle çok hızlı nefes alıp veriyordu bizimki dedi çok şükür bunlar yok . Ama aslında bunlar olmadan doktorlar keşke her şiddetli öksürende test yapsalar
Allah razı olsun bunu da deniyim ![]()
![]()
Eczanelerde veya trendyolda satılıyor lugol iyot diye yüzde ikilik olanı çocuklar için kulak çubuğunu batırarak sırtına kafes şeklinde sürüyorum bi bez kapatıyorm gece yatmadan sabah kalkınca geçene kadar dewam ediyorum yotubtan falnda bakabilirsiniz ben çok faydasını gördüm cevremdede çok duydum çoğu insan kullanıyor umarım sizinde işinize yarar
Allah razı olsun deneyeceğim ![]()
![]()