Kızlar merhaba eşimin suriye görevinden dolayı ortam değişikliği yaptım üç gündür bebeğimin gece ve ilk sabah uyku rutini bozuldu gibi görüyorum yanında olduğum insanlar laf anlamıyor bebeğim ağladığında koştur koştur geliyorlar gece ve gündüzdeki ilk uykusu açılıyor tekrar dalmakta zorlanıyor anlatıyorum yine aynı bu şekilde bir hafta daha devam ederse bozulur mu tamamen sonrasında eski rutinime çevirebilir miyim zorlanır mıyım ona göre bir yol izleyeceğim
Düzelir canm çocuk alışır keşke evinde kalsaydın
İnşallah, bir iki gün daha takip edeceğim rutinimiz dışına çıkmaya devam edersek sanırım yine problemli taraf olacağım
zor oturttum uyku düzenini gurbette yaşadığım için döndüğümde zorlanmaktan korkuyorum
Keşke de işte anlamak istemeyene neyi ne kadar anlatacaksın inşallah tekrar düzene sokarız ![]()
Kaynanan da misin ![]()
Bunları kim yapabilir ![]()
Offff tahmin ettim de yazmaya bile elim gitmedi desem
bizim kabus geri başladı Allah yardımcın olsun
Amiiiiiiinn başa sardık gerçekten eşime kalan saygımdan susuyorum haftasonu aileme geçeceğim rutinimiz bozulmaya devam ederse daha erken ![]()
Haftasonuna az kaldı sabret
konuşsanda anlamıyorlar zaten sabret biraz daha
İki gün düzeni bozulsa rutinin eskiye dönmesi birkaç gün sürüyor yani benimki öyle canım tepkini koy izin verme vs laflarını geçiyorum çünkü anlamayana anlatmak imkânsız bazen sanki inadına tekrarlıyorlar gibi Allah yardımcın olsun
gerçekten öyle amin bol sabır diliyorum ![]()
sabır çek çek nereye kadar bakim yine sabredeyim![]()