Rutin kontrol um sizce iyimi arkadaşlar

Kizim 4 ay 17 gunluk kilosu 7 boyu da 64 santim nasil sadece anne sutu aliyor bana biraz az geldi gecen aydan bu zamana 400 gram almis

Bnce normal anne sutu aldıgı ıcın cok normal benım kızım da suan 3 ay 5 gunluk 1 hafta once kontrolü vardı kılosu 6.200 boyu da 62 cm ama bnm kızun mama da alıyor. Ve dogum kılosu da 3.650 sızın bebegı. Dogum kılosu da onemlı

Maşallah benim kizimda 2800 dogum kilosu

1 Beğeni

Ben bebeğim 2 ay 27 günlük bugün gittik 6 kilo boyu 60 cm dedi geçen aya göre 800 gr almış doğum kilosu 3090 boyu 49 cmdi sadece anne sütü alıyor benimkide

1 Beğeni

Bı tık kılo var gıbı :see_no_evil: oda emeklemeye baslayınca erır​:joy:bnmkı de gıdıklı ama haraketli olunca kılo kalmaz

1 Beğeni

O zamamn gayet normal bnce :slightly_smiling_face: çok cok kılolu oluncada sorun oluyor . Eltımın kızın 1 yasına gırdı bn kucagıma alamıyon o kadar agır kı bebbek emeklıyemıyor yurumuyor ostahı cok acık masAllah ama sıkıntı ıste

1 Beğeni

Yok normalde kilolu görünmüyor gayet normal duruyor :joy:

1 Beğeni

Benim bebek 5 aylık kilo 6000. Boyu 61 cm. Doktor kısa dedi ayına göre

Irı kemıklı mı gı bnmkı de 6 .200 kg gıdıklı

Erkek bebek cnm 2700 doğdu 39+6da doğdu. Bende kısayım eşimde. Çevrem genetik işte diyor. Üzüldüm valla bende doktor öyle diyince

Yok ince kemileri 38+4 de doğdu ama gazı yuzunden her ih dediğinde emziriyorum belki ondandir benim gozumede küçük geliyo mesela

1 Beğeni

Tabi canim en önemlisi sağlık benim büyük oğluma doktor taa anne karnında dedi bu sana benzeyecek boy olarak diye 1.50 benim boy :face_with_peeking_eye:bebekken tosuncuk gibiydi emeklemeye başladı yavaş yavaş attı hepsini şimdi yaşıtlarına göre hem kısa hem zayıf persentilde hep 10luk kısımda ama sağlığı iyi çok sukur

Bizde 1 aylik olduk 2600 e kadar dusmustu boyu da dogdugunda 47 cmdi şimdi 3300 olmus boyu da 54 cm olmus sadece anne sütü aliyor sizce iyimi

1 Beğeni

Hahaha ben dok. Degılım kı :joy::joy::joy:ama soyle bı bakınca gayet normal bır kılosu var boyu da gayet guzel :blush:

:joy::joy: teşekkür ederim

1 Beğeni