Tecrübeli anneler lütfen cevap verin Rüya öğünü yaptırdıktan sonra gazını çıkatıyor musunuz
tabiki cıkması gerekiyor uykusunda kusup bogulma riski var bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama hele hele 4 5 ayliktan önce ise mutlaka gazını çıkartmak gerekir hemde bebek daha rahat uyur oglum 8.5 aylik gece 1 kez besliyorum yinede çıkartıyorum rahat uyusun diye canim cikartin bence
4 aylık teşekkür ederim yorumunuz için
rica ederim canim mutlaka gazini al hem kusmasi engellenir hemde rahat uyur
Çıkartmak lazım ki, yattığı yerde kendiliğinden çıkarken kusturmasın bebeği. Ben çıkartmıyordum uykusu açılır, uyuması zor olur diye, birgün bebeğimin kusma sesine fırladım yataktan, öyle bir fışkırarak kustu ki yattığı yerde, aldığım gibi ters çevirmesem sırtına vurmasam nasıl nefes alırdı bilmiyorum yatak yorgan sırıl sıklam olmuştu ki normalde o kadar kusmaz… çok dikkat edin.
Hep çıkarıyorum bu rüya öğününe yeni başladım ben o uyanmadan alıp emzirme işte neyse ki çıkarıyor ama ola ki çıkarmazss diye merak etmiştim kaç aya kadar dikkat edilmesi gerekiyor
Benimki 7 aylık oldu gece 2 3 kes emiyor direkt uyuyor gaz çıkarmıyorum hata mı yapıyorum
mutlaka cikart kusmamasi ve icinde sıkıntı yaratmaması icin belki cikartsan rahat uyuyacak 3.ye uyanmayacak benim 8.5 aylik ben halen cikartmadan yatirmam mutlaka cikartin canim
Allah korusun kusup bogulmasina sebebiyet verir mutlaka cikartin bende birgun cikartmadan yatirdim uyudugu yerde kustu ve nefes alamadi hemen kaldirip nefes almasini saglamistim henuz kendilerini kurtarabilme becerileri yok o yuzden kesinlikle cikartmadan yatirmayin
Direkt uyuyor ama nasıl çıkarıcam
benimkiside uyuyor uyurken sırtını ve bel kismini ovaliyorum uykusunda cikartiyo zaten uyanik olmuyo
Ben uyurken emzirdiğimde zorlasam bile faz çıkarmıyo omuzumda uyuyp uykudayken daha hiç gaz çıkarmadı bende bıraktım artık uyanmadan rmzirdiğimde çıkarmıyorum çok şükür bişeyde olmadı
Çok şükür rahatlatan bi yazı
Muhakkak çıkartırım. 5 aylık oldu çok az emse bile yine de gazı cikiyor. Yalnız pat pat vurmam daire şeklinde ovalayarak çıkartırım geceleri. O şekil cikmazsa bazen de yavaşça dizime oturtur ileri geri tekniğiyle çıkartırım. Birkaç kez yaptıktan sonra yine cikmadiysa gaz yutmamis der yatırırım zaten gözü kapalı uykuda olur. Biraz sonra rahatsız olduğunu görürsem hemen kalkar tekrar bir ovalarım o zaman da çıkar genelde.