Saç dökülmesi

Annelerim merhaba bu saç dökülmesine bir çözüm yolu yok mu çok fena saçlarım dökülüyor :pensive:

1 Beğeni

Ben biberiye suyu kullanıyorum

Tiroid değerlerinize baktirdiniz mi? Hormon sorunlarında da saç dökülmesi çok oluyor.

Emzirdigim için normal olduğunu söyledi doktor benim değerlerim hepsi normal ama avuç avuç saç dökülüyor bakalım umarım daha devam etmez

Badem yağı bide hindistan cevizi yağı iyi geliyo

Benim hamilelikte dokulmem başlamıştı, yves roche dokulme karsiti sampuani kullanmaya başladım, durdu dökülmesi.

Doğumdan sonra genelde annelerin yaşadığı bi durum galıba benimde bebeğim 4aylıkken başlamıştı aşırı dökülüyodu simdi kızım 7aylık azalmaya başladi artık dokulmem

1 Beğeni

Doğum sonrası doktorum saç dökülmesi yaşamamak için bana bi takviye önerdı onu kullandım çok şükür hiç saçlarım dokulmedı :heart: ve ara ara kullan dedı .

Nedir canım o benim çok döküyor

@Duygu saç dökülmesi birçok anne için endişe verici bir durum olsa da, genellikle geçici ve normal bir süreçtir.Yaşanan hormonal dalgalanmalar, saç döngüsünü etkileyerek dökülmeye neden olabilir. yeterli beslenememek, saç sağlığını olumsuz etkileyebilir.
Demir, çinko, B vitaminleri gibi saç sağlığı için önemli olan besinleri yeterli miktarda tüketmeye özen göster.

1 Beğeni

Meraba hangi takviye acaba benim de çok dokulmem var