Saç dökülmesi

Merhaba

inanılmaz bir saç dökülmesi yaşıyorum, duş alıp saçımı taramak bile istemiyorum artık bu yüzden. yanlarım açıldı resmen. banyoda ayrı, tarayinca ayrı hatta toplarken bile ayrı dökülüyor, doğru düzgün açarak gezemiyorum bile.

Saç dokulmeniz için bulduğunuz bir çözüm var mı?

2 Beğeni

Yeni mi başladı merak ettim aynı anda kızınızın da dökülüyor mu

Benimkide öyle şuan yanlarım açıldı bende ufak bi perçem kestirdim saçımı toplayıp perçemleri kulağımın arkasına koyunca belli olmuyor açılan yerler. Herkesin dikkatini çekiyordu hatta ne kadar dökülüyor saçların diye benimde moralim dahada bozuluyordu. Bi çözüm yok canım doğal bi süreç benim kızlardada olmuştu bebeğin bir yaşına gelene kadar yenileri çıkar kafana takma hiç

aslında bir süredir var, aksine kızımın saçları dökülmüyor uzuyor resmen doğduğu zamanki saç uzunluğuyla şuan ki saç uzunluğu arasında çok fark var. Doğum sonrası kestirdim saçlarımı yıprandı kestiremedim hamileyken diye ama yaklaşık 2 aydır inanılmaz saç kaybım var

gerçekten düzelir mi? çünkü çok üzülüyorum dedigim gibi duşa falan girmek resmen benim için kabus

1 Beğeni

Tabiki düzelir sen hiç doğumdan sonra kel kalan anne gördünmü :smiling_face: yinede için rahat etmiyorsa bi tahlil ver ona göre belki vitamin falan kullanırsın ama ben hiç bişey kullanmamıştm kendi kendine düzeldi.

D vitaminini kendinizde kullanın.3 cü aydan 6 cı aya kadar saçlarım sel gibi döküldü hatta “Mucize anne” uyğulamasında görsel bile atıp bende sormuştum.6 cı ayda dökülme durdu ve yeni saçlarım çıktı:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Buralar tam gitmişti​:rofl:

1 Beğeni

Benimde dökülüyor saçım çok gür farkedilmiyor

1 Beğeni

Benimde aşırı dökülüyor eşim bile bu normal mi diye soruyo kan tahlili verdim herşey normal cildiyeye de gittim doğum sonrası hormonal bir durum 1 yıla toparlar dedi umarım öyledir, hamilelikte ne güzeldi saçlarım :melting_face::grimacing:

çöktüm resmen saç dökülmesi yüzünden :joy: söylenenler teselli oldu bana :hugs:

değerlerimi olcturecegim hem meral etmiştim zaten ona göre takviye alacağım teşekkür ederim :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

valla benim suan yok babamin saçına döndü saçlarım :joy:

keske o kadar gür olsa :smiling_face_with_tear: ama yine de dökülmesin kızımın üzerinden toplamakta zor :joy:

benim eşim delirmiş durumda önceden de dökülürdü ama bu kadar değil tabi suan yaz günü terlikle dolaşıyor ayağına saçın dolaniyormus :joy::joy::joy:

Mərhaba herkese Benimde saç dökülüyor Kızım 5 aylık onunda saçı tökülüyor Ben kəndimi doktora söylədim söylə dökülüyor diyə doktor doğumdan sonra Kalsi D vitamini İmmunitet yuklesmesi için ilaç yazmışdı sordu kulandinmi Hepsini aldirdim amma hic birini kulanmadim söylədim dedi o yüzden boyle oluyor Kulanman lazımdır söylədi bide boyle duydum Bebek Aneye guluncə annenin saçları dökülüyormus Doktorum söylədi ki beden 6 aya kəndini torparlayor qalıba 6 ay olunca dayanır saç dokulmemiz.

kızımın saçları asla dökülmedi doğduğundan beri hatta daha da uzadı ama bilmiyorum bunun için doktora görünüp bende kullanırım sanırım :hugs::innocent:

3 Beğeni

Hamileyken sacin asiri cogalir
Bebek ele gelince yuzune gulunce 4 aylik felan olunca
Saclarin asiri dokulur.
Buyuklerin de sozu var boyle.annem de demisti.
Bebek yasini doldurunca tekrar gurlesmeye baslar
Ebe demisti.

2 Beğeni

MaşAllah keleğe​:butterfly::smiling_face_with_three_hearts:

Anladım çünkü birkaç yerde anne ve çocuk saç dökme dönemine girer normaldir diyodu