inanılmaz bir saç dökülmesi yaşıyorum, duş alıp saçımı taramak bile istemiyorum artık bu yüzden. yanlarım açıldı resmen. banyoda ayrı, tarayinca ayrı hatta toplarken bile ayrı dökülüyor, doğru düzgün açarak gezemiyorum bile.
Benimkide öyle şuan yanlarım açıldı bende ufak bi perçem kestirdim saçımı toplayıp perçemleri kulağımın arkasına koyunca belli olmuyor açılan yerler. Herkesin dikkatini çekiyordu hatta ne kadar dökülüyor saçların diye benimde moralim dahada bozuluyordu. Bi çözüm yok canım doğal bi süreç benim kızlardada olmuştu bebeğin bir yaşına gelene kadar yenileri çıkar kafana takma hiç
aslında bir süredir var, aksine kızımın saçları dökülmüyor uzuyor resmen doğduğu zamanki saç uzunluğuyla şuan ki saç uzunluğu arasında çok fark var. Doğum sonrası kestirdim saçlarımı yıprandı kestiremedim hamileyken diye ama yaklaşık 2 aydır inanılmaz saç kaybım var
Tabiki düzelir sen hiç doğumdan sonra kel kalan anne gördünmü yinede için rahat etmiyorsa bi tahlil ver ona göre belki vitamin falan kullanırsın ama ben hiç bişey kullanmamıştm kendi kendine düzeldi.
D vitaminini kendinizde kullanın.3 cü aydan 6 cı aya kadar saçlarım sel gibi döküldü hatta “Mucize anne” uyğulamasında görsel bile atıp bende sormuştum.6 cı ayda dökülme durdu ve yeni saçlarım çıktı
Benimde aşırı dökülüyor eşim bile bu normal mi diye soruyo kan tahlili verdim herşey normal cildiyeye de gittim doğum sonrası hormonal bir durum 1 yıla toparlar dedi umarım öyledir, hamilelikte ne güzeldi saçlarım
Mərhaba herkese Benimde saç dökülüyor Kızım 5 aylık onunda saçı tökülüyor Ben kəndimi doktora söylədim söylə dökülüyor diyə doktor doğumdan sonra Kalsi D vitamini İmmunitet yuklesmesi için ilaç yazmışdı sordu kulandinmi Hepsini aldirdim amma hic birini kulanmadim söylədim dedi o yüzden boyle oluyor Kulanman lazımdır söylədi bide boyle duydum Bebek Aneye guluncə annenin saçları dökülüyormus Doktorum söylədi ki beden 6 aya kəndini torparlayor qalıba 6 ay olunca dayanır saç dokulmemiz.