Saç dökülmesi

Hangi rengini kullanıyorsunuz ben 2 senedir beyaz rengini kullanıyordum stok yapmıştım birince başka evde olan şampuanı kullandım ama fena halde dökülmeye başladı

Bu canım.

Bende alıyım bari saçlarım çok dökülüyor çocuk saçı kadar saç kaldı çok üzülüyorum çok kafama takıyorum tahlilde verdik hepsi güzel çıktı ama neden dökülüyor anlamıyorum

1 Like

Bende tekrar aldırayım bari ya

1 Like

Ooof 2 haftadir kizimin da bnm de saclarimiz cok dokuluyor. Kizimi kek yaptim . Esim diy sende kizinki gibi yaptir​:face_with_tears_of_joy:bikti sacimdan bnde cok uzuluyom dusa girince cikamiyorul bile vucudum ful sac oluyor o derce her yerden yumak yumak sac geliyir . Kizim 4 aylik ne zamn dokulme durcak .

6 aylık bnm oğlumda hala dökülüyor günde kaç tur evi makinayla çektiriyorm heryer saç. Kansizliktan dediler Dr a gittim tahlil verdim kansızlık çıkmadı. Hamileyken yükselen hormonların doğumdan sonra düşmesi ile dökülüyormus 1 yıl sürüyormuş sonra duruyormuş öyle diyolar

1 Like

:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:bizde keltoş keltoş gezeriz artik. Şampuanı degistircem baklm esimin sampuani kullanyim bnmkinin icinde yaglar var​:face_with_tears_of_joy:

Benim saçlar 3. ve 5.aylar arası yoğun döküldü. Bebeğimin de 4.ayda bitti dökülmesi. Şimdiki şampuandan çok memnun kaldım şok oldum hatta 4 5 kez anca kullandım daha. Hemen etki yazıyor üstünde zaten hemen etki etti valla parasına değer. Sinirlerim bozulmuştu avuç avuç saç topladikca. Siz de bir deneyin ben indirimdeyken üçlü set halinde aldım eşim de kullanırsa diye ama siz bir tane alıp deneyebilirsiniz hemen etki ediyor cidden. En azından bana etti yani. Hatta bugün gördüm ön kısımlardan yeni saçlar çıkmaya başlamış :smiling_face_with_hearts:

Hangi şampuan ismi ne

Bioxcin şampuan yukarıda paylaştım @Fgn

2 Likes

Bu bioxin çok işe yarıyor evet fakat buna bi başladınız mı devamlı kullanmanız gerekiyor. Tabi kişiden kişiye değişir fakat kullanmayı bırakınca daha çok dökülüyor. Eczanede çalışıyodm ordan biliyorum genelde bu şekilde yani :smiling_face: bende bi ara alıp kullanmak istedim aşırı dökülüyor çünkü ama cesaret edemedim pahalı bir ürün sürekli alamam diye düşündüm

Yeni gördüm kullanmışsınız dediğim gibi memnun kalmanız zaten kesin çünkü çok etkili bir ürün ama dediğim gibi başladıysanız devamlı kullanmanız gereken bir ürün​:smiling_face:

Bunu bende kullandım etkili ancak ensemde ve kalcamda tüylenme yaptı bıraktım başını eğerek yikamalisin

Hadi ya :face_exhaling: bir yerden düzeltiyor bir yerden vuruyor yani. Biraz toparlasin da bakalım