1 yaştan sesleniyorum gece 2 defa uyanıyor sadece bazen 1 e düşüyor. Gece emziriyorum yanımda yatıyor. Beşiğinde yatmiyor benim kokumla uyuyor diğer tarafına yastık koyuyorum bakalım gece emzirme olayı biterse besigine yatiracagim
Maşallah darısı bizim bebislere yeni yaşı sağlıkla gelsin
20 ayligiz uyanmiyo gece hic darisi hepinizin basina
Bnm kızım 8 i bugün itibariyle doldurdu 9 a gün alıyoruz kızım bu aralar dediğiniz gibi 10 dkkada bı uyanır yoklar bni yanında olduğunuzu hissettirin hissedince uyuyolar ve uyku saatleri ve sinyallerini takip edin çok mu yorgun yoksa değil mi gündüz uykusu fazla mı ona göre yol izlersiniz. Bnde kızımla öyle ilerliyorum havalar sıcak su anda ılık duş haftada bn iki kez pzrtsi ve perşembe yıkarım onun dışında onun ısısında bebekleri etkiliyo uyumayabiliyolar dişi çıkmışsa birşey diyemem belki diş olabilir yada ayrılık kaygısı bu aralar fazla ondan da olabilir bebeğinizin ihtiyaçlarını taksi oedin. Ortam karanlık olmali
9 ay 22 günlük Allah affetsin bilseydim böyle bu kadar zor olacağını yapmazdım çocuk fln aşırı aşırı zor ne zaman rahata erecez hbir fkrm yok birden fazla çocuğu olanlar bi söylesin lütfen gece sık uyanmaları iştahsxlk gündüz uyumama sürekli başırıp ağlama derdi ne zaman bitecek tükendim benn @Eymenk , @Azizvedatmiran , @Zeytül @Blmr aklıma gelenler birden fazla çocuğu olanlar yazın lütfen
Esin degil de bebegin baskasinda duruyomu canim annen kardesin felan destek olsun sen dinlen biraz cik bulundugun ortamdan cok bunalmissin.
Ama gercekten geciyo benim oglan bir bucuk hic bi sIkayeti kalmadi gece bir kere bile uyanmiyo
Az daha sabir.benim oglan ilk 4 ay felan oyleydi her onume geleni denedim.
Reflusu vardi emzirdikten sonra hemen yatiramazdim gazini cikarmaya ugras 15 20 dakika her seferinde dik tut.
10 dakikada uyanirdi.
En son bi gece artik dayanamiycaktik buyuk oglumu cagirdim az bakin dedim bebegi dusurecem dedim.
Kendimi gectim bir bebek yeni dogdugunda
En az 14 saat felan uyumasi lazim.
Catlamiyormusun dedim icimden.
Gozlerinin onunu morarik gibiydi
Doktora gotururdum aklima ne takilirsa
Yok dedi.uykusuzluktan olurmu dedim
Kucuk bebeklerde goz morarmaz dedi
Sadece teni ince daha damarlari belirgin dedi.
Sonunda annemi cagirdim en cok o anliyo gercekten cekirdek torba almistim.
Annem dizine yatirdi eli karninda sicacik yatardi arka arkaya gazini cikarirdi uyurdu gittikce uzadi saatleri.reflu yatagi vardi besigini salona tasidiydim salladigimizla yatirirdik.yoksa emzir tekrar birak dokununca uyaniyo bide benim di dez antaj ve anantajim
Vardi biberonu kendi kavramayi cabuk ogrendi hollandalilar da oyle yapiyo besige koyuyolar minik bi havlu biberon bebek oyle alisiyo kendi icmeye uykuya daliyo deneyebilirsin ama bir kere degil.
Biberon gercekten en cok tavsiye ettigim sey.
Malesef az daha sabir insan hic gecmiycek zannediyo bu heb boyle mi devam ediycek ama gercekten geciyo.
Erkeklerden bisey beklemeyin
Allah yardimcin olsun canim
Ben pazartesi bi goruseyim bu konuyu konsultasyon burosundaki doktorla cunku cogu annemiz bu konudan muzdarip ne tavsiyeler vericek bakiyim.
Gerçekten de her bebeğin huyu farklı demek ki. Benim kızım da memeden asla ayrılmaz emerken uyur ben zorla uyanmadan çekip çıkarırım memeyi ve bazen tam uykuya dalmamışsa uyanıp tekrar arar emmedikçe de uykuya dalamaz. Ben çalışırken eşim kucağında uyutuyor ama geceleri hep benimle. Zaten sırf bu yüzden çoğunlukla yabımda yatıyor çünkü memeyi bırakmıyor. Geceleri saatlerce tekrar uykuya dalsın da beşiğe yatırayım diye beklediğim oluyor ama beşiğr yatırırken tekrar uyanıyor ve başa sarıyoruz. Doğumdan sonra 4 gün boyunca hiç uyuyamamıştım en sonunda yanıma yatırıp öyle emzirerek çare bulmuştum. Çok tehliheli diye hep korkarak uyudum ama başka çarem de kalmamıştı yani. Ben her bebek böyle zannederdim ama değilmiş benimkinin huyu böyleymiş şimdi de akşamları uyutup beşiğine yatırıyorum gece uyandığında eğer tekrar emzirip yatırabilirsem beşiğine koyuyorum ama beşiğe koyarken uyanırsa yanıma alıyorum yine mecburen.
Çok teşekkür ederizbilgileriniz icin
Bisey degil canim
Çok çocuk olunca tecrübeli anne olunmuyormus maalesef onu anladım ilk çocuğum kolikti 6 ay çok zor gecmisti sonrasında yavaş yavaş düzeldi 2. Çocuk uyurdu zor uyandirirdim hala aynı uykuyu çok sever..şimdiki 7 ay 18 günlük normalde 40 indan beri tüm gece boyunca uyurdu sabah 7 8 e kadar ama 5. Ayda bı hastalandı tüm düzen gitti 2.5 aydır gece sürekli kalkan gunduzleri 10 15 dk uyuyan bı bebek oldu sadece yanına yatarsam 1 2 saat uyuyo yoksa yok 10 gündür falanda bı iştahsızlık başladı en alakasız şeyleri yemeye hevesli yemege yoğurda vs gelince yok ne zaman düzelir bilmiyorm hepsi birbirinden çok farklı gerçekten
Diş v hastalık düzeni bozuyor bizimkide bir sydir disle ugradiyo hastalandı etti tekrar dış patlamak uzerie bir aydır nerde yattimi bilmiyorum