Artık düzene girecek derken neden böyle ki 9 aylık olacak halen daha saatte bir 10 dakikada Bir uyanır mı insan ya… Hepsi destekle uyutuyoruz diye mi inanayım mı buna ay çok yoruldum valla yangın varrrr diye bagırcammmm…
Valla kendimce çözümü buldum yatıyorum yanina o gogsumu emiyor uyuya kalıyor o uyuya kalana kadar beni uyutup sonra kendi uyuyor ama yanında yatmam şart yoksa kurt girmiş gibi bir o yana bı o yana
8 aylığız 2.çocuğum ve ilk çocuğum mama ile büyüdü böyle sorunlar yaşamadım garibime gidiyor. Bunda emziriyorum ve hic uykusuz bi çocuk bizde aynıyız çok yıpratıcı. Yatağına bırakıp yerime geçmeden kalkar oldu diş dönemi falanda değil zaten o dönemlerde hastalık zamanlarında anlıyor insan… Emzirirken insanlar kg verir ben stres uykusuzluktan 10 kg aldim…
Ben de buna çok şaşırıyorum bir bebek nasıl uyuyana kadar memede kalıyor. Bizimki emiyor, doyunca şak diye çekilip kalkıyor. Ne kadar uykulu olsa da..
Oturma odan musaitse besigini oraya tasi
Reflu yatagi al icinde
salla uyuyunca icine koy benim ilk aylarda oyle cozum bulmustum
Cunku kucagimizda uyutuyoruz en ufak kipirtiya uyaniyo reflu yataginda sallarsan yatakla beraber tasi uyanmiyo.
Yada ne yap biliyormusun biberon aliyorsa
Soyle bi uykusu agirlasinca 20 30 cc biberon ver besige koy oyle uyusun.
Cunku uyaninca tekrar zor uyutmasi cok zor
Bebekler 3 devrede uyur 1 ve 2 devrede kolay uyanirlar
Goz hareketi yavaslar.
Vucut isisi duser solunum hizi yavaslar.
3.devrede
Daha zor uyanir uyaninca sersem gibi olur.
Ah kuzum benimki emmiyor malesef emse belki daha kolay olurdu işim yanımda yatincada aynı valla
Ah canım ya yalnız değiliz işte çok yıpratıcı hele uykusuzluk beni zorlayan şey enerjim sıfır mutsuzum çok bziim diş dönemi ama hep böyle idi ki 3 saat uyusa öp başına koy şimdilerde çok kötüyüz zaten umudumu kaybediyorum böyle büyüyecek sanırım bide 9. Ay kötü diyorlar gidiyoruz bizde 9a doğru bakalım
İşte her çocuk farklı dedikleri bu olsa gerek
Reflü yataklık dönemi geçti canım bizimki park pesikte yatırıyorum bide salon olayı aydınlık ya hani kendi odamda karartı perde kullanıyorum loş olsun diye sakin sessiz olsun diye zaten evde başka kimse yok ikimiz oluyoruz… Herşeyi anlıyor inan ama uykusuna engel olan birşey var kendini uykuya döndüremiyor sallanmaya alışık ya ama şuna da aklım almıyor geçen gündüz abartısız söylüyorum 3 saat uyudu gündüz uykusunu normalde 40 45 dakikada uyanan çocuk e uyuyabiliryorsun demekki bu eziyet niye diyorum
22günlük bebeğim büyüyünce uyku düzene girecek ınsallah dıye hayaller kurarken sızın yorumlarını gördümuykusuzluklar psıkolojım bozulacak dün yorgunluktan uyuyamadım çok kötüydüm
Ah canım inşallah öyle olmaz her bebek farklı inanki şimdi seninki daha küçük normal uyumamasi ama tavsiyem desteksiz uyuyabiliryorsan öyle alıştır sağlıkla büyüt bebişini
Gününden beri öyle emzik niyetine kullanıyor az biraz emzik kullandı bir iki hafta heveslenip güzel emzikler aldım evde duruyor beni emzik niyetine goruyor
Benim oglan 10 dakika 10 dakika uyuyodu artik kendimi gectim catlamiyormusun diyodum uykusuzluktan sonunda biberon cozumu buldum biberonla uyumaya basladi 5 6 aydan itibaren sallamali bessik alsan onunla yatirsan bebekler kucuk sicak ortami seviyo.
Ebe ilk dogdugu hafta bebek arabasinin pusetine yer hazirladi anne karninda gibi hissediyor dedi.
Bu seferde büyüyoruz ya gece beslenmesini kesecek doktor oda sıkıntı kuzum ya
Moral olur mu bilmem ama emin olun geçicek. 15 aydayız benim kızımda uyanıyordu sürekli 2 aydır gece uzadı uyumqları hatta beni istemiyo yatakta
Ne güzel bı haber aman maşallah diyelim darısı bize dua edelim
Önceden nasıldı uyku düzeni acaba
En azından uyuyordu gene çok iyi değildi ama 2 saat bazen 3 saat uyuyordu şimdi saatte bir bazen koyuyorum 5 dk sonra uyanıyor
Uyku danışmanlığı yapıyorum dilerseniz yardımcı olabilirim @uykununilkesi
9 aylıkken atak oluyor diyorlae ama zaten bebekler tam düzen oturuyo arada dış hastalık geri bozuluyor tamamen düzelmesi en az iki yas heralde