Safak kac kizlar

Hoşgeldin 5.hafta atağı ayy o günleri özledim bende öyle diyordum ama Cook çabuk büyüyorlar ve o zaman mi simdi mi deseler o zamanı secerdim ne kadar tecrubesizde olsam o zamanları çook daha güzeldi

1 Like

3aylikken öğrenmeye başlıyorlar canım tutmaya kavramaya

1 Like

Acaba bebeğim onun için mi uyumuyor 2 gündür

Kaç hafta sürecek bu atak

daha büyümemize var ama bu halleri daha tatlı :face_holding_back_tears:

1 Like

Yaklaşık olarak 1 hafta

‘‘Atak günlerinde bebekler daha sık emme isteği ya da emmeyi reddetme, uyku düzeninde değişiklik, huysuzluk, durduk yere ağlama nöbetleri gibi birçok farklı davranış sergileyebilir.’’

Bebeklerde Birinci Büyüme Atağı | İlk Adımlarım buradan bakabilirsin canım 5.hafta atağına güzel bir anlatimi var

1 Like

14.ay bitiyor inanılmaz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Tenkyu beybim :heart_hands:t2::star_struck:

Yasina son beş gün azı dişiyle mahvolduk​:pensive_face:

Mrb cnm seni. Oğlan iki yaşına girecekmis dişler hepsi tamamı birde azılarda naptınız normal dişten daha zor ya bu gece mahvolduk diş sağda solda şiş mosmor ama çıkamıyor doktora dedim dün biseu demedi ne kullansak dedim ağrı kesiciyi bile arada ver sık verme dedi bende evde jel var onu sürdüm az az calgel diye çaresiz kaldım sabaha kadar oturudm çocuk memenin üzerine de Aglayarak uyudu kollarını issiridi sinirden burda post açtım ama kimse cevap vermedi

Benim oglan hepsini birden cikardi azilar dahil.karafil zeytinyagi jeli bide sofie zurafa onu seviyodu isirmayi eline eldiven giy masaj yap bide dis etine.ateslenirdi genellikle.doktora sordum fitil ver arada derdi vucudu dinlenir dedi.

1 Like

Tamam çok teşekkür ederim eczanaden aldık. Jeli sürüyoruz şimdilik bide bunu denerim

1 Like

InsaAllah fayda olur canim

1 Like

1 Like