Kızlar bebeğim 5 aylık sağ bacağında altını değiştirirken ses geliyor, kalça ultrasonu cektirmiştik normaldi,doktora götürdüm normal eklem sesi ama dikkatli ol dedi bunu yaşayan var mı? İçim rahat değil
Kızım 9 aylık hala ötüyor kolları ayakları normal olduğunu düşünüyorum
Goturdugunuzde tekrar usgyle yada rontgenle bakildimi kalca cikikliginin belirtilerinden biride ses gelmesi. Bizde cikiklik.yok ama tam yerine oturmamis kalcasi ama ses gelmiyo cikikda geliyomus. Ayrica usgdede yanilma olabiliyo hic biseyi yokken kalca cikigi denilen bebek cok ve cikik oldigu halde yok denilende cok yanlis usg olcumunden dolayi gelisimsel bisey olsa diger bacagindada olurdu. Bebeginiz cinsiyeti nedir dogum sekliniz birde
Röntgen çektirdi doktor ama dedi ki zaten çok bişey belli değil dedi,eklem sesi dedi, cinsiyeti kız normal doğum yaptım
İki bacakta mi geliyor tek bacakta mı
İki aylıkken ultrason çekildi bi sıkımtı yokdu şuan 9 aylık bazen ses geliyor sadece ayallarında değil ama kolunu hızlı hareket edince bile bazen ses geliyor normal eklem sesi o bizim bile bazen dizlerimiz ötüyor. Ama tabiki bebek olunca biraz dikkatli hareket ettirmek gerekiyor
Ne doktoruna goturdun canim. Pek bisey belli degil demeside sacma degilmi bilemedim ki valla
Çocuk doktoruna gittim oda Ortopedi ye götür dedi oraya da götürdüm
Ozaman bisey yokdur ortopedide bakdiysa