arkadaşlar merhaba. Daha once de sormuştum aslında sağdığımda süt cok az geliyor ama kızım kendisi emiyor ve her emmeden once kontrol ediyorum süt var. Daha once yetiyormu acaba diye sormuştum. Şuan yettiğini biliyorum bez takibi yapiyorum. ben kizim 3 bucuk aylikken ise baslamak zorundayim. O yuzden süt sağıp saklamak istiyorum. Ama malesef sağdığımda istediğim miktar çıkmıyor. Bunu arttırmak icin ne yapabilirim. Acaba sagdigim makine ile alakali olabilir mi? Mochi nin giyilebilir sagma makinesi var, bebegin damak hareketini taklit eden, kullanan var mi? Ya da baska oneris olan var mı
Bol bol su ve süt arttırıcı kullanabilirsin. Dr tavsiyesiyle bunu aldım. Daha önce de lacmix kullandım ondan da memnun kaldım. Lacmix daha pahalı olduğu için şuan bunu kullanıyorum.
Memnun musun b3nde kullaniyorum ama bi fayda goremedim lacmix ne kadar
Benim de böyleydi hatta başlarda 3-4 aya kadar sağdığımda hep dolardı süt. Hatta bi yöntemle arttırmıştım(power pumping) baya ama sonra artık sağdığımda gelmemeye başladı ama eminim süt var çünkü kızım dolu dolu emiyodu ağzındaki sütü görüyodum. Bi hemşire arkadaşım normal artık demişti
Sağım başlığınız kucuk veya buyuk geliyor olabilir. Benzer bir durum yaşıyorum, sagimbyapiyorum gelmiyor sıkıyorum fiskiriyor süt. Bir kucuk başlığını alıp deneyecegim. Bir emzirme danismaninda denk gelmistim. Başlığa gore Sağım miktari degisiyordu
Power pumping bugun yaptim bir kez ama sonrasında bebegim dolmasını beklemeden surekli emmek istedi, sıktığımda gelmedi falan bi korktum. Ginde kac kez ne zamanlar yapmaliyim bi de hergun mu
Bunu içiyorum bayadır hatta bestlak da kullaniyorum ikisi bir arada, bitmek uzere bu vitaminn, bebege mutlaka yetiyor eminim de sağdığım da da gelmesini istiyorum saklamak icin
Dogru olabilir bu da buna bi bakayim arastirayim olmazsa
3 gun yap benim kizimda surekli emiyodu bunu yaparken ben bazen tek goguse yapiyodum
Evet memnun kaldım. Lacmix 850-900 arasi biseydi yanlis hatırlamıyorsam
Valla benim bebeğim emmiyor diyebilirim yani günde 1 kere o da 2-5 dk kadar. Sadece sağım yapıyorum hem bebeğim doyuyor hemde dolapta stokladım. Yani ben faydasini cok gördüm kişiden kişiye değişiyor olabilir