Sağlık kolonoskopi

Kızlar belki hatırlarsınız daha once konu açmıştım eşim kolonoskopi olmuştu polip çıkmıştı alındı tekrar kolonoskopi oldu 2 ay önce hatta oğlumun 1 yaş doğum gununjn ertesi günü olmuştu sonuçlar çıktı 3 tane kanserli hücre tespit edilmiş :frowning: moralim çok bozulsa da bellı etmemeye çalıştım dun hep dua ettım dediği bır cümle çok etkiledi bilseydim oğlumuzu yapmazdım dedi abisi bu hastalıktan vefat ettı 55 yaşında eşimde bende bu hastalıklan ölücem bunu bılıyorum ama gec ama erken sonuç degısmeyecek dedı o kadar zorlandım kı kendımı zor tuttum wc gıttım hemen anlamasın dıye Kasım da tekrar kolonoskopi olucak bakacaklar ameliyat olacak kadar buyuk değilmiş doktora sorduk alın en azından diye kontrol altında takıp edıcez artık dedı gören olursa kızın duası kabul olur bilinmez duanıza ihtiyacım var eşimi önce oğluna sonra bana bağışlasın Allahım

6 Beğeni

Evet hatırlıyorum çok üzüldüm.Allah size bağışlasın onu​:face_holding_back_tears: Ama anlamadığım neden müdahale etmiyolar kemoterapi görmesi gerekmiyor mu. Kanserli hğcre çabuk yayılacak birşey sonuçta

Hatırlıyorum bende duygu Rabbim şifa versin size bağışlasın inşallah aklına gelen kötülükleri Rabbim yaşatmasın… ama tedavi sürecini zaten takip ediyordunuz niye böyle beklemeye alındı alınma şansı yok mu kötü dokunun.. ne olursa olsun eşinin morali çok önemli herkes aynı şeyi yaşayacak değil önce evladı ve senin için hayata tutunmalı sen onu güzel düşünceler aşılayarak hayata tutundurmalisin evet senin içinde zor ama bu onu yaşıyor canım biraz sabırlı olacaksın birbirinize sarılarak geçecek Allah’ın izniyle :palms_up_together:

Çok ufak oldugu ıcın göremeyiz demiş doktor takipte kalıcaz demişler :frowning:

1 Beğeni

İnşallah mucizeler bizim olsun sağlık herşey şuan müdahale edemiyorlarmış çok ufak oldugu için

Cok geçmiş olsun duygu bende hatirliyorum doğum günü resimlerinizi de hatırlıyorum uzuldum bende Rabbimizin mucizeleri bitmez dua etmeye devam edin ,iç hastalıkları için Nisan yağmuru üzerine ayetlerden okuyup icirin dilerseniz şifadır insallah bi cok bitki için bile çok faydalı Nisan yağmuru ayetlerle şifasını arttırın Rabbim evladiniza size bağışlasın kötü düşünmeyin Allahin mucizeleri bitmez​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Hatırladım senii.. çok geçmiş olsun. Allah eşini size ve sevdiklerine bağışlasın inşallah

1 Beğeni

Allah inşallah o kanser hücrelerini yok eder kendiliğinden kaybolur​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Anladim canim gönlünce olur inşallah herşey dua edelim :palms_up_together:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah :folded_hands:t2: Sizlere sevdiklerine bağışlasın. Dualarımda söyleyeceğim muhakkak. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Kızlar hepinize yürekten teşekkür ediyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin :folded_hands:

1 Beğeni

Allah ım tez zamanda kalıcı şifalar versin İnşaAllah. Ağızdan çıkan her söz dua niyetine geçer lütfen eşinizde böyle söylemesin. Dua,dua,dua … Güzel şeyler konuşup, düşünsün. Stres yapıp kendini üzmesin. Siz en büyük destekçisi,Allah in izni ile de bebeğiniz en büyük şifa kaynağı olacaktır. Güzel haberlerinizi duymak ümidi ile​:lotus:

ALLAH şifa versin İNŞALLAH RABBIM hayırlı saglıklı uzun ömürler versin bol bol dua edın şifa ALLAH tan sadaka çıkarın sureklı kaza belanın önüne geçiyor sadaka

Okuyacağınız sureler var onlarıda okursanız ALLAH ın ıznıyle şifa olur İNŞALLAH sıze yazıcam okumaknıstersınız die

Fatiha Suresi: Maddi ve manevi tüm hastalıklar için şifa niyetiyle okunur.

Felak ve Nas Sureleri (Muavvizeteyn): Nazar, büyü ve korku gibi manevi rahatsızlıklara karşı okunur.

Yasin Suresi: Şifa, huzur ve duaların kabulü için okunur.

İnşirah Suresi: Göğüs daralması, kalp ağrısı ve manevi sıkıntılar için okunur.

Ayetel Kürsi (Bakara 255): Korunma ve şifa amacıyla okunur.

Haşr Suresi (Son 3 Ayet): Şifa niyetine okunması tavsiye edilir.

Şifa Ayetleri: Özellikle Fussilet Suresi 44. ayet ve İsra Suresi 82. ayet, Kur’an’ın şifa yönüne vurgu yapar. bunları kuranda açıp okuyabilirsınız eger arapca bilmıyorsanız ayet sayısını yazıp anlamını okuyun İNŞALLAH oda şifa nıyetıne gecer bide,

Hz. Eyyüb (a.s) Duası: “Başıma bu dert geldi, sen merhametlilerin en merhametlisisin” (Enbiya, 83) herşey ALLAH tan boyle hastalıklara en iyi gelen moraldır moralınızı hep ıyı tutun :rose:

2 Beğeni

Rabbim şifa versin inşallah​:palms_up_together:

1 Beğeni

Allah şifa versin size bağışlasın inşallah.

Geçmiş olsun Duygu bende konuyu hatırlıyorum çok üzüldüm :face_holding_back_tears:Ne hissettiğini anlayabiliyorum çok zor bir durum, güzel düşünelim güzel şeyler olsun abisi evet o şekilde hakkın rahmetine kavuşmuş olsa da herkesin sınavı farklıdır neden onu gözünüzün önünüze getirip kendi kendinizi tüketiyorsunuz, doktor zaten gerekeni söylemiş ama bu tarz şeylerde tek doktorla da sınırlı kalmayın belki bir çaresi vardır birisi bilmez diğeri bilir iyi hocaları araştırın Allah’tan ümit kesilmez

Duygu çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Umarım tedavi olup iyileşir ben de dua edeceğim :cherry_blossom::palms_up_together:t2::pink_heart: