İns canm ![]()
Sennki kac yasindaydi
9 aylık teyzesi
2.yi Kutay 1,5 yaşına gelince düşünüyoruz. Bi bebek sevdiğümde tepkisini falan izlicem önce. Bir de nasıl bir çocukluk yaşcak onu görmem lazım . Yürüdükten sonra yaramazlıklar başladığı için. Yapabilir miyim diye gözlemleyeceğim . Çünkü bende gurbetteyim. Annem en fazla 2 ay yanımda durur sonra onunda evüne gitmesi gerekir. Yani desteksiz büyüteceğim için iyi düşünmem lazım. He seninki gibi korunduğumuz halde olursa nasibi varmış deriz bizde. Allah hayırlısını versib
Saglikla buyusun ins annemde ankarada oturuyo kaynanmlar bir aya koye giderler ekim gbibgeliyolar bnde desteksiz buyuttum kizimi bunuda ayni tabi bayramda ankaraya gidiyorum 15 20 gun kaliyorum istanbulda kuzenlerim filan war ama onlarn faydasi olmaz tbi rabbim kolayligink weriyo ya bakalim koluma implant taktircam duaunjyorum
Kardesini yikiyo baksana @Kuti
3.olmasın diye mi canım yoksa başka bi sağlıksal durum mu. Annen ordayken taktır zor olur sonra. Sende bebişlerini sağlıkla büyüt inşallah
Yaaaaa ne güzel ![]()
![]()
![]()
gel de yapma
Korunmak icin ![]()
İnsan sewiyo ama kucuk cocuk olunca
Sevilmez mi melek hepsi![]()
Yaa maşallah maşallah Allah analı babalı hayırlı sağlikli iman dolu yaşamayı nasip etsin inşallah
Lohuslağnda hayırlı olsun canım inşallah seni hiç zorlamaz iki bebeğinde
Amin cnm amin hepimizin cocugunu ins rabbim kotu insanlardan pis nefislerden korusun
Ayn uyuynca insan cok ozluyo walla
Sahur bizde en kolayı. Genelde standart. Yumurta haşlayıp yanına bol yeşillik; roka,tere, maydanoz koyuyorum. Domates, salatalık ve kahvaltılıklar tamamdır. Tok tutuyor ve susatmıyor. O yüzden eşim de başka birşey yapmamı istemiyor. Bazen börek, ya da közlenmiş biber, patates kızartması ekliyorum.
Dün gece bazlama yaptım bu gece de kahvaltılıklarla onu yeriz
benim de en sevdiğim sahur bu. Pide+kahvaltılık da güzel oluyor. Eskiden kardeşimle bir sürü şey denerdik sahur için, pişiler patates kızartmaları vs. Bir de ev yapımı kesme makarna yapılırdı bizde, hep onu yerdik. Babam kızartma vs istemezdi midesi rahatsız oluyor diye, biz de hiç bir şey beğenmiyor diye kızardık. Şimdi babamı çok iyi anlıyorum ![]()
maşallah çok tatlı görünüyorlar. Allah analı babalı büyütsün inşallah ![]()
kardeş sevgisi çok güzel benim de bir yaş buyuk kiz kardeşim var hem kardeş hem yakın arkadaşım dostum diyebilirim çok çok kıymetli
@Kuti Kuti2 yaşına gelene kadae düşünme bence ikincisi benimkisi 15 aylık akıllı bir bebek ama bende desteksiz büyütüyorum ve bize bağınlı resmen komşum sevmek için götürüyor 5 dakka sonra getiriyor durmadı diye
en son gittiğinde 2 saat baktı mesela çok şaşırdım ama babası götürmüştü 2 dakka oturmaya ondan dolayı diyorum çok hastaydım ve direkt uyudum o kadar iyi geldiki yani yakında biri olsa babannemiz halamız teyzemiz kimsemiz yok hepside uzakta bide bağımlı olunca daha ayrı bir zor oluyor bebek görünce bibi bibi diyip seviyor heyecanlanıyor bağırıyor eğilip öpüyor o kadar hoşuma gidiyorki ama kaynanamda diyor doğur şuna bir oyuncak ![]()
oyuncak mı ? Eşimde istiyor ama henüz erken diyorum 3 yaşına kadar bütün ilgimi dikkatimi kızıma vermek istiyorum sonrası allah büyük ![]()
![]()
Evwt hem o yüzden hem de savaş var küresel kriz kapıda ne olacağımız belli seğil o yüzden biz 5 yıl yapmama kararı aldık eşimle. Allahın dediği olur eğer nasipte varsa zaten zamanını Allah belirler ama biz bilinçli olarak yapmcaz canım. Dediklerinde de haklısın desteksiz şekilde 2 bebek zaten çok zor olur. Allah çoğul gebelik yapanların yardımcısı olsun ![]()
Tesk edrm cnm