Hep iftar menusu diyoruz sahura ne yapiyorsunuz hergun insan dusunuyo ne yapsak yesek diye sahur daha zor bence
Kahvalti turu yiyoruz biz canim. Kahvaltik oluyo tost yumurta hasliyorum çayimda oluyo. Arada bi tost yerine borek yada pogça oluyo
Bizim standart Çorumlu olarak her gece bazlama yanında kahvaltılık ,menemen çoğunlukla haşlanmis yumurta sende ekmek pizzası, tost, patatesli omlet vs yapabilirsin ben tutmuyorum bu sene ama tuttugum zamanlar çorba,yoğurt,hurma ,yumurta varsa peynir mutlaka yerdim tok tutuyor
Genelde kahvaltı türü yapıyoruz. Bazen börek , menemen yapıyorum. Tost yapıyoruz. Ama genellikle kahvaltı tarzı yapınca hem susamıyoruz hem acıkmıyoruz
Bizde de genelde kahvaltı türü bazen ıspanaklı ya da peynirli börek ya da pide yapıyorum poğaça açma menemen fln yoksa hep kahvaltılık
Konudan bağımsız doğum yaptın mı acaba? ![]()
Bizde genelde kahvaltı yapıyoruz sahurda poğaça falan oluyorsa koyuyorum yoksa da aramıyoruz genelde kahvaltı türü
Ohooo sen omarayı kaçırmışsın
yaptı tabi
Gerçekten mi bayadır doğru düzgün giremiyom postları okuyamadım hiç ne ara yaptı kız maşallah hayırlı olsun ![]()
![]()
Ramazandan önceydi yanlış hatırlamıyorsam ![]()
Yaptim bacim sali gunu 2 hafta olcak ![]()
Ramazandan iki gun onceudi
Doğru hatırlamışım
bebiş nasıl? 2 çocukla zor oluyor mu ? Yanında yardım edenin var mı? Diğer ufaklık kardeşini kıskanıyor mu? ![]()
Biz de kahvaltılık yiyoruz. Bu ara wefood’un karabuğday patlağına sardım
çok seviyorum, onun üstüne evde ne varsa onu hazırlıyorum. Labne sürüp domates koyuyorum üstüne bazen, avokado varsa onu limon karabiber ve tuz ekleyip eziyorum onu sürüyorum. Yanında haşlanmış yumurta, ve kahvaltılıklar. Dün gece mesela yumurtayı haşlayıp küp doğradım içine labne ekledim, biraz tuz ve toz biber de ekledim onu karıştırıp sürdüm karabuğday patlağına. Bunlar yoksa tost filan yiyoruz. Hafif kahvaltı yapınca daha iyi tutuyor. Yalnız ben kalkmakta çok zorlanıyorum hatta 2 3 gece hiç alarmı duymadım uyanamadım. O yüzden artık biraz daha erken yiyip yatıcam.