Rutinlerini yapıp beklediniz kendi kendine dalmasını yani öyle mi doğrumu anladım
Evet yatır kaldır yöntemini de uyguladım yanında oldum aslında mesele sizin ne kadar kararlı ve sabırlı olabilmeniz ve bebeğinizle aranızda kurduğunuz güven ilişkisi
Kız çok teşekkür ederim ilk deneme başarılı oldu bile şuan. Bizimkinin rutini emzik emmekti verdim ağzına sadece bekledim. Biraz enerjiyi attı hareketler yaptı güldü oynadı. Ağladı mızırdandı başını okşadım şşşşş diye sevdim onu ağlaması geçince bıraktım. Tekrar tekrar yaptım bunu her mızırtısında. Sonra kendi kendine daldı gitti. Hareket etmesi kesilene kadarda başında durdum. Sadece bi kere gözünü açıp ben ordamıyım diye kontrol etti o kadar. Bakalım ne kadar uyucak böyle. Bugün bütün gün denicem. Peki her seferinde mızırtılar devam mı etcek yoksa azalıp bitiyormu… Onuda sorayım.
Bir insanın bir konuda alışkanlık kazanma süresi en az 21 gün. Sabırlı ve kararlı bir şekilde devam edin. Sadece size güvenmesi gerekiyor bu konuda bu şartta da annem beni bırakmaz annem beni sever mesajını almasını sağlayın. İnanıyorum yapacaksınız
Merhaba, hangi kitaptan bahsediyorsunuz ismini öğrenebilir miyim?
Ahhh ahh 4 bucuk aylık ayagımdan baska yerde uyumuyo ımkansız gece acıkınca doyurduktan sonra illaki gazı ıcın kucagıma alıyorm gazı cıkarıyo uyku kacıyo koysam direkt bazen dalıyo bazen sallanmak istiyo bacaklarımız eşimle bırlıkte artık tutuluyo uyutup kalkarken
Çok teşekkür ederim
Bu spa sürekli sallanmaya uyanıyomuş nerdeyse ya ben de diyorum neden beni emmiyo aç olmuyomuş sallanmak istiyomuş beyfendi artık daha az acıkmaya başlamış da ben anlamamışım beni kandırmış hep ya gıcık bebek
Ahahahahh bebekler çok akıllı Meyvesini düzeni oturunca yiyeceksiniz daha
Rica ederim canım