Bebeğim 70 günlük oldu… doğduğundan beri doğru düzgün sırt üstü yada yan yatmadı… sadece yüz üstü yatıyor… bebeğim 20 gündür tırtıl gibi yüz üstü sürünerek ilerliyor 2 gündür de dönmeye başladı… bunlar için erken değil mi… ilk doğumun üzerinden 10 yıl geçince unutmuşum bunları
Ola bilir neden olmasın ,kayınvalidem kaynım 2 aylıkken sürünerek emeklemeye başladığını söylemişti ,seninkide öyle olacak belki
Bayağı sürünerek tırtıl gibi gidiyor ben ne yapacam bununla
Emeklemeye başladımı
tutamazsın çığlık atacak bana karışma diye az kaldı bazen iş yaparken bi bakıyorum yok kapının yanında çıkıyor
Ay benimkide üşengeç ya hep kucakta gezeyim istiyo
Erken canım dönme hareketi 4-7 aylar arasında olur seninki çok yüzüstü yattığı için erken yapmış bunları belliki oğlum hiç sevmiyor 4.5 aylık döndü:) maşallah diyelim kimsenin yanındada koyma öyle yüzüstü nazar değer
Benim büyük oğlan 5 aylıkken döne döne bütün evi gezerdi… sanırım bu ufaklıkta aynısını yapacak…
Yatarken yüz üstü yatıyor… başka türlü asla uyumuyor… birkaç gündür yanına gittigimde coxugi sırt üstü buluyorum… tırtıl gibi ilerlemesini hiç konusmuyorim bile
Benim ki de öyle ama… o rahatlığı babada bulabiliyor… babamız kucağa sigsa kendi girer aynılar yanii…
60 günlük ilk gebelik benimkide öyle ayaklarından destek alıp ileri atıyor kendini
Benimki 3,5 aydan beri sürünüyo ordan oraya. 5 aylık olduk şimdi dizlerinizin üstünde durmaya çalışıyor
Yanliz değiliz desene… 50 günlükten itibaren tırtıl gibi yüz üstü kendini ite ite ilerliyor… ta ki yol bitene yada parkeye yapisana kadar
Evet ya gercekten de öyle birkaç ay sonra ne yaparız bilmiyorum yeni nesil cok aceleci
Hemde ne acelecilik… o adar sabırsız ki memeyi açana kadar kendini yırtıyor
Çok zor vallahi Allah yardımcımız olsun