Sanırım erken emekleyecek

Bebeğim 70 günlük oldu… doğduğundan beri doğru düzgün sırt üstü yada yan yatmadı… sadece yüz üstü yatıyor… bebeğim 20 gündür tırtıl gibi yüz üstü sürünerek ilerliyor 2 gündür de dönmeye başladı… bunlar için erken değil mi… ilk doğumun üzerinden 10 yıl geçince unutmuşum bunları :slightly_smiling_face:

Ola bilir neden olmasın ,kayınvalidem kaynım 2 aylıkken sürünerek emeklemeye başladığını söylemişti ,seninkide öyle olacak belki

1 Beğeni

Bayağı sürünerek tırtıl gibi gidiyor :sweat_smile::sweat_smile: ben ne yapacam bununla​:see_no_evil:

Emeklemeye başladımı
tutamazsın çığlık atacak bana karışma diye az kaldı :grin: bazen iş yaparken bi bakıyorum yok kapının yanında çıkıyor :smiling_face_with_tear:

Ay benimkide üşengeç ya hep kucakta gezeyim istiyo

1 Beğeni

Erken canım dönme hareketi 4-7 aylar arasında olur seninki çok yüzüstü yattığı için erken yapmış bunları belliki oğlum hiç sevmiyor 4.5 aylık döndü:) maşallah diyelim kimsenin yanındada koyma öyle yüzüstü nazar değer

2 Beğeni

Benim büyük oğlan 5 aylıkken döne döne bütün evi gezerdi… sanırım bu ufaklıkta aynısını yapacak…

1 Beğeni

Yatarken yüz üstü yatıyor… başka türlü asla uyumuyor… birkaç gündür yanına gittigimde coxugi sırt üstü buluyorum… tırtıl gibi ilerlemesini hiç konusmuyorim bile

Benim ki de öyle ama… o rahatlığı babada bulabiliyor… babamız kucağa sigsa kendi girer aynılar yanii…

1 Beğeni

60 günlük ilk gebelik benimkide öyle ayaklarından destek alıp ileri atıyor kendini :joy::joy::nazar_amulet:

Benimki 3,5 aydan beri sürünüyo ordan oraya. 5 aylık olduk şimdi dizlerinizin üstünde durmaya çalışıyor

Yanliz değiliz desene… 50 günlükten itibaren tırtıl gibi yüz üstü kendini ite ite ilerliyor… ta ki yol bitene yada parkeye yapisana kadar​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Evet ya gercekten de öyle birkaç ay sonra ne yaparız bilmiyorum :joy:yeni nesil cok aceleci​:joy::joy:

Hemde ne acelecilik… o adar sabırsız ki memeyi açana kadar kendini yırtıyor :rofl::rofl:

Çok zor vallahi Allah yardımcımız olsun