Kizlar merhaba bu saatte rahatsız ettim buraya eşimle alakali bissuru sey yazmıştım biz konuştuk ettik birsz zaman tanıdık ve aramızı düzelttik. Bu süreçte ayrı kalmadık tabiki. Neyse ben hamileyim galiba ve çevremde öğrendiği zaman hic iyi tepki vermicekler ayni ilk kizimda oldugu gibi ve moralim bozuluyor bu açıdan evet haklı olabilirler ama tepkilerinden korkuyorum açıkçası. Ne yapcami da bilmiyorum. Aldırmak da istemiyorum vebaline asla giremem. Ama kafam karışık
Merhabaa hayırlı olsun
eşinle aranı düzelttiysen mutluysanız ve çocuğu istiyorsanız çevrenin ne diyeceğine çok takılma bence
Hamilelek.kesin varsa dusun simdiden bunlari neden dusunuyosun ki? Birde millete ne millet ne der diye insan bu hallere geliyo zaten gerekdigi yerde gereken cevabi verirsen bidaha konusmazlar
Sorunlar hep olur ondan bundan aileden önemli olan yağmurdan sonra güneş açtı mı maşallah daim olsun düzelttiyseniz evliliğiniz için ne güzel gelen rızkı ile geliyor sizin hakkınızda kötü yorum yapanları uzak tutun bu işten herkese de hemen demek zorunda da değilsiniz 3 ay bir geçsin hamileyseniz Canınızı sıkmayın ben 2 senelik evliyim kızım 15 aylık şu an evlendikten 5 ay sonra plansız şekilde hamile kaldım ilk olarak denilenler niye oldu hani kariyer yapıyodun hani istemiyordun hani bilmem ne çok laf denildi tek cevabım Allahın planı varmış böyle bir de kulu olacakmış demek ki hayırlısı ile gelsin dedim bir daha ses edemediler bir daha olsa yine ses çıkaramazlar öyle insanlara keskin yanıtlar yeter hadlerini bilmeleri lazım siz Canınızı sıkmayın tebrik ederim planlı veya plansızsada
umarım güzel bir süreç yaşarsınız
Kesin mi canım hamilelik… sizin duzelmenize bende çok sevindim.. anne baba sizsiniz kime ne takılma stres yapma lütfen
Bu dünyada kimse için yaşamayın sızın bedeniniz sızın kararınız inşallah hayırlı olur ![]()
eşinizle ilgili sıkıntılı paylaşımlarına ben denk gelmedim konuyu da bilmiyorum ama her evlilikte fikir ayrılıkları arada tartışmalar olur saygiyi kaybetmemek üzere .şu an iyisiniz tabi ama eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz bu şu anlık bir duzelme mi yoksa aynı sıkıntılar devam eder mi etmez mi siz daha iyi bilirsiniz .cevrenizin vereceği tepkilerde haklılık payı görüyorsunuz gibi o yüzden cekininiyorsunuz sanırım .insan bazen gerçeği bilir ama kabullenmesi zaman alır görmek istemez şu an hamileyken en doğru kararı vermeye çalışın . es arasındaki sıkıntılardan maalesefki en çok çocuklar etkileniyor .çocukluğunu dolu dolu yaşamak varken her şey onlara oluyor . en doğru kararı verin
Bebeğin, evin bereketini ve muhabbetini artırdığını düşünüyorum. Bozanlar yetişkinler oluyor maalesef. Kimseye söylemeyi tercih bile etmezdim ben olsam
Kimsenin haddine değildir neden diye sorgulamak. Duymamazlıktan gelin. Siz karşılık verdikçe dozu artırırlar.
Teşekkür ederim ![]()
2 senedir hamile kalmadım diye kısır muamelesi yedim ![]()
Ayni yaştayız emin ol şimdiye kadar kendi bildiğimi okudum oyle de devam ediyorum. Bizde durumlar farklı canım. Aldırmak zaten istemem öyle bir sey yapmam asla. Çevreden kastım kendi aile çevrem. İlk hamileliğim de de cok aldır diyen oldu ben aldırmadım sonuçta ben bu çocuğu isteyerek yapıyorum ![]()
O kadar haklısın ki bu konuda
Ahh bacimm derler ilk cocugum 4 sene sonra oldu laf ettiler 2. Cocuk 10 sene sonra oldu aa senin cocugun olmuyo saniyoduk dediler . Sen hemen hamile kalsaydin onada laf ederlerdi. İnsan bikere geliyo bu hayata kendin icin yasa bos ver canim kim ne derse desin
Test yaptinmi
Hakkında hayırlısı olsun cnm inşlh eşinle dahada mutlu o
dogurup bakacak olan sensin kimseye laf düşmez diyeninde agzının payını ver
İnsanların her şeye karışmış olmasi cok sinir bozucu cidden kimi ilgilendirir cocugun oldu ya da olmadi belki istemiyorsun belki de bir sebebi vardir ama kimse anlamıyor. Öyle bir muamele uygulandı ki anlatamam özellikle kaynanam sen kisirsin dedi. Daha ilk çocuğum 2 yaşına yeni giricek 2. Ci çocuğu isteyerek yaptim yanlış anlaşılmasın. Ben sana doğumdan sonra direk hamile kal dedim bilmem ne muhabbeti yaptı. Daha neler neler var ya
Teşekkür ederim canim ![]()
Hayirlisi canim
Bu kaynanalara gelin aldı mı vücudu hakkındaki kararlara, çocuk sahibi kararına ona buna karışma hakları kendilerine otomatik yükleniyor sanırım. Allah herkese akıl,fikir vermiş gerekirse tatlı dille öğüdünü ver kenara çekil. Gelin aldı isen oğlun evlendi ise artık kendi kararlarını kendileri verebiliyor demek ki
ayyy sinir oldum.
Sende isteyerek bir evlat sahibi daha olmak istemişsin Allah ım ailenize ve dünyaya bu bebeği hayırlı kılsın inşalAllah
eşin düzelmiş çok sevindim inşalAllah iyi kalır. Sana ve çocuklarına geçim ehli eş-baba olur
hayırlı olsun![]()
Etrafa gelince yabancı değiller seni baskılayan kendi ailem demişsin onların dedikleri seni üzer.
çok muhattap olmamaya çalış. Baktın konu açıldı devam ediyorlar ortamdan uzaklaş başka türlüsu olmaz çünkü. Usulünce cevaplarını da verirsin anlarlarsa.
Şunu da dicem o kaynanan acaba seni ne olarak görüyor doğumdan sonra daha vücudun kendini toplamadan fln hemen bir tane daha diyor!!!Sanane sen mi bakacan sanki dicen olmuyor işte. Eşler yeri geldiğinde hadlerini bildirse bir daha karışamazlarda iş gelinlere düşüyor işte.