Sap simplex kullanan anneler

Damlayı kullanan anneler günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz

Ben metsil kullanıyordum bunun muadili zaten içeriği aynı doktor önerisi Sabah öğle akşam yatarken günde 4 kez 15 damla kullandım benimki kolik olduğu halde iyi geldi tabi gaz masajı da yapıyordum

Ben normalde maflor ve nurse gaz damlası kullandım çok ıse yaramadı gıbı geldi sımdı sap simplex ve biago aldım sankı bunları kullanınca daha çok sancısı oldu anlamadım bana 8 saatte 1 8 damla dediler farklı kullananlar var sızın gıbı kafam karıstı

Sabah öğle akşam 8 damla sıkıyorum canım anımda bi iki fırt yapıyor hergğn kaka da yapıyor ama sabah 7den 9a kadar fix ıkınıyor hala akşam da geliyor arada metsile geçiçem yine

Biogaia ile aynı anda mı kullanacaksınız acaba

Evet Aynı anda kullanıyorum yani bu ilacı kullandığımdan beri benimki de gece dörtte başlayıp yediye kadar ıkınıyor diğer markaları kullandigimda bu sıkıntı yoktu ama bu seferde gaz çıkartamıyordu. İnan hangisi iyi geldi hangisi iyi gelmedi anlayamadım​:sweat_smile:

Biogaia bizi maafetmişti her probiyotik her çocuğa malesef yaramıyo bir bırakmayı deneyin isterseniz

Bugünde kulllandım durumuna bakıcam kızımın aynı devam ederse evet bende onu bırakıcam nette bununla ılgılıde çok sıkayet okudum tekrar maflora donebılırım siz ne kullanıyorsunuz

Bende şaşırdım elimde damlacık dolu… tek sab simpşex kullanıyorum şuan onu da 8 damla sıkıyordum 15 sıkıyormuş başkası onladar deniycem bakalım 8in faydası vardı . Birde metsil deneyin bence o da fayda etmişti biraz bize . Ve en önemlisi incia bebk yağı alın . Damlacık verip üstüne ayaklarına karnına sürüyorum ıkınırken pamuk gibi oluyor illaki çıkarıyor gaz

Bazende sebepsiz ıkındıgını fark ettim özellikle sabaha yakın 7 9 arası sevepsiz ıkınıyor kuru kuruya . Asla gaz çıkarmadan . Bazen öyle de oluyormuş bebeklerin prganları mı ne güçlenşyormış . Bende artık çok kafa takmayı bıraktım bebek yağıyla biraz rahatlatıyorum sabah o kadar 2 saaat sonra geçiyor sallıyorum ayagımda …

Acaba biogaşa mı gaz yaptı sizde ben onu kullanmıyorum . Sab fayda ediyor ama bşrazda ıkınma var yine . Onu da 8 damlacık sıkıyorduk acaba az mı sıkıyoruz. 15 deniycem sanırım

Acı elma yağı almıştım bende pek fayda etmedi sanırım bızde ındıa ılk defa duydum arastırıcam :cherry_blossom:

İncia bebek yağı . Diğer markaların da olur tabi ama ben fayda gördüm valla çok rahatlatıyor çok şükür

Ben de araştıracağım bakacağım internetten mi almıştınız

Hepsi burada da indirimde canım ordan aldım incia bebek yağı . Bi kutu bitirdim 2 tane daha aldım 2li al istersen kargo parası da vermezsin

İncia denedim ben ama öyle bir fayda etmedi normal karışım bebek yağı doğal benim bebişte alerji yaptı öyle duruyo evde

Biz metsil ile çözümü bulduk 5.aya kadar da kullandım çok şükür rahattı sonra da Kaleidon probiyotik damlaya geçtik onu kullanıyoruz şimdi mikrobiyotası güçlensin bağışıklığı gelişsin diye

Durumlar nasıl ben dün 3 kez 10ar damla kullandım sab şimdi gece gaz ıkınmalara uyandım yine :face_holding_back_tears:

Biz daha ıyıyız sükür