Şapkaya nasıl alıştırcam

Kızlar bebeğim 10 ay 16 günlük asla şapka taktırmıyor tokayı falanda geçtim şu sıcak havalarda şapka örteyim diyorum imkanı yok takıyorum arkamı dönmeden tutup çıkarıyor bi şekilde dışarda da aynı şekilde ben takıyorum o çıkarıyor en son sinirinden fırlatıyor. Nasıl alıştırabilirim. Toka falan takacağım zaman da çok ağlıyor taktırmıyor kaçıyor

Benim kızım da öyle bi kaç kez kendi kafama takdım gördü alıştı ama uzun süreli yine takmıyor

Benimkiyel ayni yastalar bnmkide ben takiyorum o cikartiyor bazen unutuyo galiba ellemiyo ama allahtan toka taktigim zaman bisey demiyor taktiriyor

Şapkaya kesinlikle izin vermiyor hemen çıkarıyor çeşit çeşit aldım içimde kaldı takamıyorum. Tokayı da takarken çok ağlıyor da zorla takıyorum cebelleşiyoruz. Taktıktan sonra çıkaramıyor ama takarken ağlıyor

Biz de şapka takamiyoruz. Yazın doğdu başına hiç bere falan takmadık ondan galiba alismadi. Kafasına hicbisey taktirmiyor

16 aylık bizde de durum aynı taç şapka asla izin vermiyor artık 18nci ayın dolmasını beklicem