1 aylıgız ve 3-4 gündür geçmeyen bir sarı ishal seklinde kakamız var. Bu normal mi? Nasıl gecer?
Ishal olabilir karni agrir biraz daha fazla emzir yada neyle besleniyorsa.
Aglarken gozunde yas gelmesi lazim
Icinin kuru olmadigini ondan anlarsin
Dedi ebe
Dediginiz her sey var ve yapiyorum demek ki aksi bir sey yok
Cok korkmustum cok sagolun .
Zaten surekli emmek istiyor.
Atesi felan yukselmesin ona dikkat edersin.
Gecmis olsun tekrar canim
Cok teşekkürler
Takipteyim
İshal olduğuna eminmisin benim bebeğimde günde 8-10 kere yapardı doktor normal dedi 40 ı çıktıktan sonra düzeldi. Kakası mukuslumu? Eğer öyleyse İnek sütü alerjisi veya laktoz intoleransı olabilir bebeğinde
Bebeklerin gözünden yaş gelmemesi kötü birşeymiymiş. Benim bebiş 2 aylık hiç gözünden yaş gelmiyor kuru kuru ağlıyor.
Eymenle alakali bi konuda doktor soylemisti
Cunki bebekler susuz kaldigini anlamaz
Zannettiginizden daha cabuk duser sivi kaybi
Bende internetten araştırdım şimdi 2 aya kadar çoğu bebeğin göz yaşı kanalı kapalı olmuyormuş. Biz iki ay 3 günlük olduk hala yok gözyaşı yok randevu bulamıyorum bi türlü göze bende baktırmak istiyorum gözlere. Ama bu arkadaşın bebeği 1 aylık gözyaşı olmasada normal.
Sulu evet ve hatta bir defa altini degistirirken yapti köpük gibi oluyor sonra bez emiyor. Ilk basta ufak tohumlar var gibiydi kakasında normali oymuş. Belki de ay ilerledikçe degisecek.
Evet benim bebeğiminkide öyleydi ilk zamanlar partiküllü yapıyorlar. Ama 43 günlükten beri böyle kına gibi pürüzsüz kakası şuan 2 günde bir yapıyor. 1-2 gün daha izle mukuslu yapıyormu kakada kan varmı. Eğer öyleyse büyük ihtimal alerji. Devam ederse hemen doktora git bayram giriyor araya çünkü.
Pürüzsüz evet ama bizimki her gün kaka yapiyor.
Bizimki günde 8-10 kere yapıyordu doktor onada normal dedi bebek bu 1 kerede yapar 10 kerede yapar dedi. Kaka mukuslu değişik kokulu yeşil renkli veya kanlı olursa problem. Birde bunlara eşlik eden ağlama ateş varsa. Bunlar yoksa endişe etme
Yüregim rahatladi cok sagolun
Rica ederim cnm