Sarı ishal

1 aylıgız ve 3-4 gündür geçmeyen bir sarı ishal seklinde kakamız var. Bu normal mi? Nasıl gecer?

2 Beğeni

Ishal olabilir karni agrir biraz daha fazla emzir yada neyle besleniyorsa.
Aglarken gozunde yas gelmesi lazim
Icinin kuru olmadigini ondan anlarsin
Dedi ebe

2 Beğeni

Dediginiz her sey var ve yapiyorum demek ki aksi bir sey yok​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:
Cok korkmustum cok sagolun .
Zaten surekli emmek istiyor.

2 Beğeni

Atesi felan yukselmesin ona dikkat edersin.

Gecmis olsun tekrar canim

1 Beğeni

Cok teşekkürler :star_struck:
Takipteyim

İshal olduğuna eminmisin benim bebeğimde günde 8-10 kere yapardı doktor normal dedi 40 ı çıktıktan sonra düzeldi. Kakası mukuslumu? Eğer öyleyse İnek sütü alerjisi veya laktoz intoleransı olabilir bebeğinde

Bebeklerin gözünden yaş gelmemesi kötü birşeymiymiş. Benim bebiş 2 aylık hiç gözünden yaş gelmiyor kuru kuru ağlıyor.

Eymenle alakali bi konuda doktor soylemisti
Cunki bebekler susuz kaldigini anlamaz
Zannettiginizden daha cabuk duser sivi kaybi

3 Beğeni

Bende internetten araştırdım şimdi 2 aya kadar çoğu bebeğin göz yaşı kanalı kapalı olmuyormuş. Biz iki ay 3 günlük olduk hala yok gözyaşı yok randevu bulamıyorum bi türlü göze bende baktırmak istiyorum gözlere. Ama bu arkadaşın bebeği 1 aylık gözyaşı olmasada normal.

Bu yazi bi hastane yazisi

Hollandaca tercume yapabilirsiniz

1 Beğeni

Sulu evet ve hatta bir defa altini degistirirken yapti köpük gibi oluyor sonra bez emiyor. Ilk basta ufak tohumlar var gibiydi kakasında normali oymuş. Belki de ay ilerledikçe degisecek.

1 Beğeni

Evet benim bebeğiminkide öyleydi ilk zamanlar partiküllü yapıyorlar. Ama 43 günlükten beri böyle kına gibi pürüzsüz kakası şuan 2 günde bir yapıyor. 1-2 gün daha izle mukuslu yapıyormu kakada kan varmı. Eğer öyleyse büyük ihtimal alerji. Devam ederse hemen doktora git bayram giriyor araya çünkü.

1 Beğeni

Pürüzsüz evet ama bizimki her gün kaka yapiyor.

1 Beğeni

Bizimki günde 8-10 kere yapıyordu doktor onada normal dedi :smiling_face: bebek bu 1 kerede yapar 10 kerede yapar dedi. Kaka mukuslu değişik kokulu yeşil renkli veya kanlı olursa problem. Birde bunlara eşlik eden ağlama ateş varsa. Bunlar yoksa endişe etme

2 Beğeni

Yüregim rahatladi cok sagolun​:blush:

1 Beğeni

Rica ederim cnm :smiling_face:

1 Beğeni