Bebeğim 4.5 aylık hatta yakında 5 aylık olacak bugün sarı renkli kustu normal mi ?
Enfeksiyon kaynaklı normal değil diye biiyorum bir Dr götür bence
Sağlık ocağındaki doktora götürsem olur mu ki yoksa direk çocuk doktoru mu görsün
Geçmiş olsun, sarı renkli kusarsa getirin demişti bize de doktorumuz, çocuk doktorunun gormesi gerekiyor aile hekimi bilmez
Hastane yakınsa doktora götür bence canım benim sağlık ocağında ki ebem den çok memnun olduğum halde yeteri bilgi alamiyorum en iyisi çocuk Dr alininda uzman olursa daha iyi olur
@Nurr @TülayOzan peki neden oluyor bu durum şuan uyuyor ama içim hiç rahat değil
Valla bilemiyorum, doktorumuz ne gibi durmlarda kendisine basvurmamizi söylediği zaman sarı kusmayı da söylemişti..Neyden kaynaklanır, nedir, ne değildir başımıza gelmediği için konuya hakim değilim.
Yetişkinler de bile sarı kusma safra kusması olarak nitelendirilir ve tehlikeli bence götürün
Merhaba durumunuz nasik acaba haftalar sonra soruyorum ama bnm kızımda sarı kusuyordu in gunlukken başladı kusmaya
Bizim sonrasında bir daha tekrarlanmadı. Doktora gittik. Doktor üşütmeden kaynaklı olduğını söyledi eğer tekrarlarsa bir daha gelin dedi ama olmadı çok şükür
Evet en iyi ihtimalle üşütme oluyor ,reflü en kötü tablo da mide ve bağırsak arasinda tikaniklik besin mideye bu yüzden çökelek şeklinde değilde sarı kusuyor bnm kızımın öyleydi ameliyat oldu