Sarsılmış Bebek Sendromu

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım kızım iki aylık. Size danışmak istediğim şey çok önemli. Bir gün önce eşim kizimizi severken biraz fazla salladı farkında olmadan ve çocuk çok ağlayıp uyuya kaldı. Elinden hemen alıp karşıma çıkan bu hastalıktan bahsettim korktu ve bir daha yapmadı ama ben hala korkuyorum. Bugün güzel ilgilendim karnını güzel doyurdum gazını çıkardım tam üç kere uyudu ve çok aglamadi fiziksel olarak da birşey görmüyorum gulumsemesi aktiviteleri hala yerinde ama bebeğime birşey olmamistir dimi üç gün sonra hastaneye gideceğim doktorumuza da danisacagim ama size de sormak istedim.

3 Beğeni

@Büşra-150 Aramıza hoş geldin canım​:white_heart::ribbon:

Bişey olmamıştır merak etme :hugs:

Hoşbuldum canım :heavy_heart_exclamation: Ben de korkumun yersiz olduğunu anladım zaten kızım gayet sağlıklı çok teşekkür ederim :pray::smiling_face_with_three_hearts:

Rica ederim :hugs:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :smiling_face_with_three_hearts:

İçini rahat tut bir şey olmamıştır ama sen gene doktoruna danış

1 Beğeni

Allah korusun bebeklerimizi. sanırım belirtiler çok çabuk kendini gösteriyor. Çok şükür bişey yokmuş sizinkinde

1 Beğeni

Hoşbuldum canım teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum salı günü randevum var gostericem inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok şükür ben de bekledim ama herhangi bir belirti yoktu çocuk demek doydu yattı ben de şuur kaybı mi yaşadı diye korktum ama şükür birsey yok çok sağolun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bize de bilgi verirsen seviniriz hani önemli bir şey anlatırsa doktorun biz de bilgi sahibi oluruz

1 Beğeni

Tabii ki önemli birşey söylerse mutlaka size de anlatırım canım :pray:

1 Beğeni

Merhaba canım doktoruma sordum belirtiler kendini hemen gosteriyormus bide boyun kasları zayıf olduğu için bebeklerin çok dikkatli olun dedi severken sallarken ani hareket yapmayın dedi bide araştırdım çok şiddetli öne arkaya sallamadan ve beşikte çarparak sallamadan olabiliyormuş ve genelde amerikada bebeklerine bakan babalarda goruluyormus yani korkulacak bir durum yok biz bebeklerimizi gözümüzden sakiniyoruz anneleri olarak çok şükür :smiling_face_with_three_hearts:
eşim de ben de çok dikkatli davranıyoruz size de söylemek istedim onlar henüz su gibiler sevelim derken zarar vermeyelim bilginiz olsun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim üçüncü çocuğum ben ilk defa senden duydum böyle birşeyi internetten araştırdım bende korktum artık daha dikkatli davranıyorum eşim oğlumu zıplatıyordu izin vermiyorum artık

1 Beğeni

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim karşıma çıkmıştı internette ve araştırmıştım Amerika’da böyle ölen bebekler çokmuş hatta. Ama merak etmeyin dikkatli davrandığıniz sürece hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle :smiling_face_with_three_hearts:

Ne demek canım rica ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni