Sayfama destek olur musunuz🤍

Hanımlar merhaba Ava Sanat-Tasarım sayfama ek olarak AVA ÖRGÜ SANATI adı ile instagram adı ava.orgusanat adıyla bir sayfa açtım beğenip takip ederseniz çok sevinirim . İsteğe özel ürünler yapıyorum her iki sayfamda da :white_heart::cherry_blossom::smiling_face: şimdiden teşekkür ederim

Şimdiye dek üç ürün yaptırdım çok güzel ve özenli gerçekten eline sağlık Aybike hele özenle yazdığın notlar için ayrıca teşekkür ediyorum kendi adıma çok memnun kaldım @AybikeKrp

Emeğine sağlık aybike​:cherry_blossom:

Teşekkür ederim gizemim senin için hazırladığım tuval çalışması ve örgü çalışmaları olsun bende senden çok memnun kaldım bir müşteri olarak :white_heart: cansın

Teşekkür ederim :smiling_face::smiling_face:

Bol satışlar Aybike , Instagram kullanmiyorum ama umarım gönlünce satışlar yapabilirsin​:folded_hands:

İnşallah teşekkür ederim felcin :cherry_blossom::smiling_face::smiling_face:

Ay çok teşekkür ediyorum sen de cansın @AybikeKrp :heart:

Hemen takibe aldım canım :heart_eyes: ne kadar güzel şeyler yapıyorsun maşallah :nazar_amulet: benimde siparişlerim olur elbet :partying_face: Şansın bahtın açık olsun, bereketli satışlar diliyorum :heart_hands:t2::folded_hands:t2:

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ve desteğin​:white_heart::white_heart::white_heart::white_heart::white_heart: