Kizlar bugün ne güzel yeni yil cocugmzla bırlıkte girecgz şunu yapalım bunu yapalım mutluydum taki eşim ile kavga edene kadar.
Neymiş kendımden haberim yokmuş kendımı görmem icin ayna alacakmiş, neymiş çok yiyormuşum. Onu tüketmişim yok evi toplamayi düşünmuyormusum. Anca yatıyor kalkıyor yemek yıyrmusum sonradan gelıp bişe olmamiş gib davranıp benden sert tepki alınca hala soylenıyor kendimi çok degersiz hissediyorum
amaaann boşver benimkide aynı sabah güldük eğlendik öğlen işe giderken demedigini birakmadi evi toplamiyon heryer her yerde bı sen mi çocuk buyutuyorsun çocuklar dagiliyosa sende peşinden duzleyeceksin ne biçim insansın vs vs bı kulağımdan girmeden ötekinden cikiyo hiç umursama kilo konusunda da kendin vermek istersen ver ben artık kıyafetlerde çirkin duruyorum o yüzden az yemem lazım ama sürekli kucağımda çocuk ekstra enerji harcadigim için çabuk acikiyorum ..akşama kadar 11 9 ve 1 yaşındaki 3 erkek çocukla kafayı yemem an meselesi ama eşim bunu görmüyor psikolaga gidiyim dedigimde de deli misin ne işin var orda sen kendini duzeltmezsen psikolog ne yapacak bide onu çıkarma diyo
Ayyyy hepımız aynıyız umursama bile afedersınız evım b.k götürüyor ama müsait olup da temızleyemıyorum. En ufak boslukta ya uyuyorum ya bısıler yıyorum. Bebeğim 6,5 aylık sürekli ilgi alaka bekliyor. Kimse de kusura bakmasın bız ıyı olursak bebeklerımız ıyı olur. Sabahtan aksama kadar bebek peşinde koşan biziz emziriyoruz yoruluyoruz tabıkı yıyecegız benımkı de kılo aldın duba gıbı oldun dıyor sakasına takılıyor ama ben onu bılıyorum sakayla karısık soylemeye calısıyor. Bende cevabını verıyorum emzırıyorum acıkıyorum kımse karısamaz diye. Emın ol %90 kadınlar bu sekılde, olmayanların da ya tuzu kuru ya da ciddi anlamda bu duruma takan kılo alımına aşırı dıkkat eden kısılerdır. Yeee gitsinn can bogazdan gelır ılerleyen zamanda verırsın zaten
Mesajını okurken bıle ekmek üstü tahin pekmez yiyordum sen düşün haha evim de pis dağınık umrunda değil. Psikolojim her şeyden önemli. Sağolsun kocam evi o kadar pis görmüş ki yarın temızlık yapalım dıyor
(bu arada bebekten once asla boyle degıldım duzenlı temız biriydim suan umursamıyorum dediğim gibi zaten yorgunum enerjimi buna harcayamam)
Çoğu erkek böyle maalesef ama biz kocalarımız için değil de kendmz için yapmalıyız mesela bnm kilom fazla yok 61 kiloyum ama bana fazla geliyo ben verecem diyorum eşim izin vermiyor böyle daha iyisin diyor ev toplama işine gelince bnm kızım durmadan dağıtıyor bütün dolapları cekmeceleri dağıtmasıba müsade ediyorum ama o uyudğu zaman topluyorum şahsım adına söylim kirli dağınıkken ben asla uyuyamıyorum bazen gece yarısı temzlk yapıyorum dün gece kızmı uyuttum dedim bnde el işimi getir yim tv acayım eşim gelmeden biraz keyif yapaım dedim tuvalete gittim artık çıkamadım hazır gelmşken güzel ce ovaldım temizledim banyoyu hazır girmşken mutfakta çıksın aradan dedim oraya da giriştm odaları süpürdüm topladım derken eşim geldi kızım uyandı ama evin temiz olduğunu görmek moralimi düzeltiyor eşinişzn gözüne sokacak kadar dağınıklık bırakmayın bnce çünkü sizde kendinize dert ediyorsunuz laflarını bırak ağzına laf verme
Senin mesaja denk geldigimde ekmek üstü çikolata yiyen ben.. kocamın bana ev dağınık pis deme hakkı yok çünkü en çok o dağıtıyor. Her gece 1 e kadar ev topluyorum. Şu an mutfağı görmek istemezsiniz.. küçük oğlum sadece 5 dakikada mutfagin içinden geçti bırakın desinler dursunlar. O kadar sıkıntı ediyorlarsa bi kadın tutsunlar
Hepsi aynı ama aynısını sende ona yap kısasa kısas. Zaten öylede kavga ediyorsunuz böylede edin . Hiçte umursama konuşsun konuşsun Dursun ben bazen eşine cevap vermiyorum telefona falan bakıyorum kendi kendine söylenip susuyor artık. İlk kızımda benim eşimde seninki gibiydi sürekli herşey gözüne batıyor tartışıyorduk. Sonralardan anladı heralde beni ikinci kızımda bişey diyemiyor çünkü diyorum ki mutfağı toplayacam çocuğu tut bırak sonra yaparsın diyo çocuk durmuyor baş edemiyor e akşama kadar da yoruluyor iş yerinde çocuk daha çok yoruyor o yüzden ses edemiyor etsede dinlemiyorum amaaan . Kiloma da bişey diyemez çocuk doğurduk biz insan çıktı içimizden bunun ne olduğunun farkında değiller heralde sen böyle dedikçe daha çok yiyesim geliyor deyiver .
Eşiniz cocuktan sonra degil hep böyleydi yani. Umursamayın bence siz daha yeni dogum yaptınız yorgunlugunuzun geçmesi mümkün degil. Ben rahatsız degilim ne kendimden ne evin pisliğinden rahatsız gördügün yeri topla diyin siz de
Kızlar yazdıklarınızı okuyunca benım eşımı öpüp başıma koymam gerekir 3 yıldır evliyim daha nevresim degıstırmedım ısten gelır mutfağa girer yemek hazır degılse hemen yemek yapar bulaşıkları makınaya atar gece ben cocuga hıc kalkmam kalkar mamasını verir ıse gitmeden tulumunu çıkartıp gıydırır ütü zaten onda ve haftasonu beraber ev temizliği yaparız dip köşe evlilik dayanışmadır bence kadının işi erkeğe gore daha yorucu kesinlikle
Kız şu bebegi bir tutta şu işi yapayım de 4dkka sonra bagirmassa şunu al diye bende sinem değilim aman ev kalsın diyecek acıktım diyo benimki tamam şunu al hemen hazırlayım kız durmadı bugün diyom aliyo kız ağlayınca aman aman yemem her sen alale şunu der valla kusura bakma ben açim deeim tutacan
Aman her yerde anlatma nazar değer bir de benı yanlıs anlamayın ama karsı taraf bu kadar üzgün ve sorunu anlatıyorken sizin bu kadar detayına kadar kocasınızı anlatmanız çok hoş degıl bence karsı tarafı daha da demorelize eder. Sizin asla kötü niyetle yazdıgınızı dusunmuyorum bellı kı kocanız herzaman boyleymıs ve sızın gıbı olan kısı cok cok az. Lütfen yanlıs anlama sadece karşı tarafın yasadıklarını da dusunerek soyledım.
Hay ağzına sağlık ya resmen ıcımızden bı canlı cıktı bunu düşününce bile ne kadar mükemmel varlık olduğumuzu anlıyorum, Allah bızı nasıl güzel yaratmış. Kilo alınır verılır her şeyin bir zamanı var kadın bir kendıne gelsın ya ilk 2 sene kadından hıcbır sey beklenmemeli eğer kadın istiyorsa içinden geliyorsa yapmalı her konuda. Çünkü inanılmazzz ağır bir yükün altındayız bari kocalarımız destek olsunlar bir yük de onlar bindirmesinler.
Valla 90 kiloyum çocuğum bir yaşında ama süt içiyor biraz yemiyim agzimi tutayım süt azaldı ağladı kocada bı kere dedi ayı gibi olmuşsun motor çoktu işte dedim ki ben bebek dünyaya getirdim önce kendine bak nemlendirici aynı kilodasin tövbe bidaha kilolu demedi aksine dunyaaa ne abur cubur ne olcak şey var eli boş gelmez getirir ev konusuna gelince o da oğlu gibi dağıtıyor tek çözüm var cocugu tutacak ki evi temizliyim yoksa mümkün değil mecbur dışarı çıkarıyor evi topyekûn çıkarıyorum yani dilin uzun olsun önce kendine baksın yani tek başına yapmqdin cocugu