Selam kizlar

Oğlum geçen sene kurban bayramiinda rota virüsü oldu bir hafta falan yatmistik dedik bir kere olduk yani daha olunmaz bu senede yakaladı bizi bir hafta hastanede yattık ve ikinci defa rota olacağı aklıma gelmedi bir hafta boyunca doktorlar karnında gaz var dediler bı doktor Allah razı olsun rota dedi tedavi oldu bugün eve geldik aklınızda bulunsun ishal ve kusma varsa akliniza rota virüsü gelsin ben yaşadım hiçbir masum bebek yasamasin bebeğim 14 kilodan on kiloya düştü

4 Beğeni

Çok geçmiş olsun. Rota aşısı yaptırmış mıydınız?

Cok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun sonuncusu olsun insallah bu virüsler cok yayginlasmis ya ne kadar şeylerle basetmek zorundayız biz anneler bizde bu virüslerden nasıl korunabiliriz bilemiyoruz bilgilendirdiniz için de çok sagolun kötü bi virus olduğu bebekten 4 kilo goturmesinden belli

Malesef yaptirmamistim

Yani dünyada değildi bende bir kere olmuş dedim kaç doktor kaç hastaneye götürdük karnında gaz var dediler yanlış ilaçlar Allahtan eşime anneme laflarına uyup çok vermedim

Artik doktorda kendimiz olduk o yüzden zaten zorlanıyoruz hepsini biz kendimiz yapmak zorundayız gaz nerde virus nerde ki kusma neden yapar gaz hiç anlam verememistim

Ama her gittiğim doktor Özel de bile aynı şeyi söyledi aklımdan geçti acildekine acaba bağırsakları enfeksiyon kapmış olabilir mi bilmem dedi öyle öyle şüphelendim doktor bile bilmem doyor

Acinicak bi haldeyiz evet gazı vardı onu görüp direk ona yönelmek neden genel araştırma yapsanıza biz soyuyoruz iste biseyleri de

Evet inan bı an geldi çocuk tüm gün ölü gibi uyudu meme bağımlısı bebeğim memeyi gösterince kalkmaya çalışınca gene yere yigiliyordu

Ayy yazik ya ne kadar uğraşmış virusle bedeni yorgun düşmüş Allah bi daha göstermesin insallah kısa zamanda toparlanıp iyi olucak daha da kalbini ferah tut

Çok geçmiş olsun…

1 Beğeni