Sesli sohbete buyurun 🎤

Hahahhah ya admin :grinning_face::grinning_face: en sevdiğim konular bunlar :grinning_face: yorganın altında karanlıkta çok okumuşlugum var :grinning_face:

Tek korkum muna Flow un bu hale gelmesi :grinning_face:

Sen merak etme zaten buradaki arkadaşlar orada yol gösterici olur hem bilimsel hem diğer türlü yol gösterici olurlar :grinning_face::grinning_face:ama sonradan gelenler için birşey diyemiyorum, biz Haydar Dümen ile büyüyen bir nesiliz, yeni nesil içinde bu uygulamalar kısmet diyelim :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Bu uygulamayı keşfetmeden önce kızlar soruyor kullanıyordum. .

Orada herkes yanıtlıyor ve erkeklerin kimi sapık olabılıyor. Asla kimliğini belli etmemen gerekn bir uygulama bence. :woman_facepalming:

Evet aynen de öyle.

@kuti gel burda

Bebeğide midibüs olmuştur kesin

Değişik kafalar​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Sorma bebeklerde ya taksi yada midibüs olmuştur

Ezgi ya :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: cem yılmazla yarışırsın

Ayy hiç sevmem onu küfürle şaka yapıor sanıyor

O zaman tolga çeviksin :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Ha bak olur o yaseminle olur bide bekir develi :rofl:

Küti kütü kutu kutu pense sen sakın gitme :rofl:

Canım ezgi’m sosyal hayatta da senle görüşmek isterdim. Malum buralar geçici. Bazılarınız hayatımda kalıcı olun isterdim ama nasip işte

Tulaaaaayyy anxjajzjajJjajajajajaja harikasın​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:herkes birbiriinin adet gününü takip eder gecikme de mucize anneye gider , ordanda burada buluşuruz yine @TülayOzan

Belkı bırgun olur be kuticim ALLAH kerım görmek ıstedıgım liste arasındasın

İnşallah birgğn görüşmek ümidiyle :purple_heart:

Kısır bir döngü diyorsun :grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face: admine de yazık hep aynı kişiler doğuruyor falan :grinning_face::grinning_face: