Sesli sohbete buyurun 🎤

Kızlar Muna flow uygulamasınında sesli sohbete davetlisiniz. Malesef bu uygulama alt yapısı uygun olmadığı için sesli sohbeti burada aktif edemiyorum. İlerleyen zamanlarda destek gelirse eklerim. Şimdi Muna flow uygulamasında seslerimizi duyalım mı? Muna flow uygulaması web’den erişilemez. Sadece uygulama içinden erişilebilir.

1 Beğeni

Uygulama linki Yokmu AppStore de çıkmıyor

Muna Flow diye arat çıkması lazım. Buraya link koysam bile açılmayabilir bak bu

2 Beğeni

Admin ne konuşuluyor orada konu ne yani herkes birbirinin aybaşıni mi sayıyor, hadi burda bebekler üstünden konu dönüyorda orayı gözümde canlandiramadim :grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face:

3 Beğeni

Orada henüz kimse yok uygulama henüz yeni. Artık gidişata kullanıcılar karar verecek :slight_smile:

1 Beğeni

Owwww tamamdir mesaj alındı :grinning_face:

Ay tulay gece gece guldurdun beni :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ay ne biliyim adet uygulaması ya düşünsene birisi diyormuş karnım ağrıyor, diğeri diyormuş canım tatlı istiyor acaba dedim baska ne konuşulabilir bende şaşırdım :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Orası aslında çokta öyle bir yer olmayacak gibi. Sosyal medya gibi daha çok. Sadece o konular olmaz yani .

1 Beğeni

:grin::grin: degişik bisey olur senin dedigin gibi olursa :rofl: ay hala guluyorum çok yaşa sen​:purple_heart: orasida burasi gibi olur biraz zaman gecince kahve cay resimleri falan

1 Beğeni

orada forum komple farklı. Story gönderme, arkadaşlarla özel grup oluşturma falan var. daha kişiselleştirilebilir yani.

1 Beğeni

Admin aynı şekilde burası da öyle yapılamaz miydi gayet hoşmuş bu arada eline sağlık :grinning_face:

2 Beğeni

Kahve çay olsa yine iyi orada başka şeyler paylaşılır bence :grinning_face::grinning_face::grinning_face: ayyy kızlar reglim gecikti bir bakar mısınız, yoksa küçük Hüsamettin mi geliyor vs bizde ekranı büyütüp çift çizgi mi yoksa kuruluk mu diye gözümüzü şasi yaparak bakarız ahhsshsh

3 Beğeni

yapılabilir ama kullanıcı verilerinin hepsi silinir. Bunuda kimse istemez :slight_smile: O sıfırdan bir proje olduğu için yapabildim. Mucize bebek nispeten eski bir uygulama o yüzden artık değiştirmek imkansız değil ama çok fazla uğraş gerektirir.

1 Beğeni

Sen boyle yazdikca gozumde canlaniyo :grin::grin::grin: ara ara forma girip bakacam

2 Beğeni

Kızlar soruyor diye bir site var biliyor musun o siteyi ?

1 Beğeni

Evet çok eski bir site değil mi kadınlar kulübü tarzında

Evet orada çok bomba sorular oluyor denk geldin mi hiç?

Her konuda hemen hemen çok araştıran birisi olduğum için admin çok bomba konulara da denk gelmişligim oldu ama senin burda bombadan kastın nedir :grinning_face:

1 Beğeni