Seven, sevdiğini yeniden doğursun 😃Babalar ve kızları

Hayır tipi benziyor yetmiyor huyları da benziyor. Bazı huyları ben gerisi yine baba​:smiling_face_with_three_hearts: çok şükür yine . Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlat olsunlar da​:smiling_face_with_three_hearts:

:joy:Allah’ım yaa

baba oğul aynı 3 cocugumda aynı babaları bebeklıkten şuana kadar

Büyük oğlum bana benziyor degilmi​:joy:bebeklik resmim hiç yok eşiminde yokmuş ortanca oğlum eşime benziyor o sarışın kizimida gördünüz onuda bana benzetiyorlar​:blush:açık halimide kızlar arasında olduğu için attım

Masallah kopyan olmuş :heart_eyes:çok guzelsiniz

Ay gerçekten aynı sizin oğlunuz da :face_with_hand_over_mouth: maşallah çok tatlı ya

Amin inşallah, huyları da benzesin bana göre hiç sıkıntı yok kocam bana göre birçok konuda daha iyi aman kaynanam duymasinda :smiley:

Gerçekten çok benziyor aynı siz :heart_eyes: çok da genç görünüyorsunuz

Ay ezgiiii bu neee :smiley: saç trasina kadar aynı maşallah

Valla çok iyi. Bende çoğu huyunu severim ama sevmediğim birkaç şey var ve oğlumda da o huyları var :rofl::rofl:

Bence de çok genç duruyorsunuz ve çocuğunuz aşırı benziyor kaş göz burun ayni

Kaç yaşında gözüküyorum​:joy:

Teşekkür ederim cnm​:heart::tulip:o sizin güzel düşünceleriniz ama doğru oğlumu kardeşim saniyolarlardi 3gebeligim kızımda yani ilk cocugum ilk gebeligim sandılar :smiling_face_with_three_hearts:

Yapma ya :smiley::smiley:çeke çeke sevmedigin huylarınin çekmesi de peki :smiley:Kader yapacak birşey yok :smiley:

İlerde inşallah bizi de öyle sanırlar, kızımi 1. Sınıfta okula götürürken arkadaşları ne yaşlı annesi varmış demesin :smiley:

Ahhahaha kiz hic gulecegim yokdu :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: yok yok oyle degil bence oyle degil yani :grin:

Öyle vala sıze buyuk hallerını atayım aynı babaları benden bir parcca bile yok :rofl:

Yokya sende çok genç ve güzel duruyosun çokta alımlı bir bayansın​:smiling_face_with_three_hearts:

Demi annem dıyor bırı varı sana çekseydi nebulfun bu kocana o kadar cocuklar ona cekmış :rofl:

MAŞALLAH aynı sana brnzıyor sen guzel o yakışıklı :rose: