Seven, sevdiğini yeniden doğursun 😃Babalar ve kızları

Ben babamın kızıyım, hem güzel hem nazlıyım :smiley:Babamızın tokası, kızımın tokasindan daha güzel değil mi​:smiley:Yicem ikisini de :melting_face:

Ay aynısııı :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: maşallah yaa çok tatlı minik kuzucuk

Teşekkür ederim Şeyma, kaş-göz-burun büyüdükçe iyice benzedi sıpa çok hoşuma gidiyor bu durum anlatamam :smiley:

İkiz değilde neeee​:joy: maşallah

Teşekkür ederiz, ben doğurdum :smiley:

Ayyy kopyası maşallah maşallah çok tatlı ama kızın babasına tokami takmişlar

Bu bebelerin babaya benzemesi nedir ya​:smiling_face_with_three_hearts:maşaAllah maşaAllah. Tamam seviyoruz fln ama iki çocuğumda baba​:sweat_smile: küçüğü arada bana benzetirler ama şapka fln giydirmem lazım benzetmeleri için diğer türlü baba​:face_with_peeking_eye:

MaşaAllah çok güzelsiniz ikinizde ama bebeğiniz sizi geçecek​:rose::hibiscus::rose::hibiscus:

Yaa teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

Herşey değişiyor olsa bile bakışları aynı :smiley:Şeyma hem sende çareler tükenmez belki 2. daha çok benzer :smiley:

Kendilerine benzetmek için ugrasmislar belli ki, bir yolu falan olabilir mi bizim bilmediğimiz :smiley:

Tamam kabul ilkine baktım benzesin de istedim ama İkinci :rofl: kasıtlı değildi​:rofl::rofl:

Ahaha hayırlısı diyelim :face_with_hand_over_mouth::rofl:

Massallah valla ikizini dogurmussun bayildimm hele tokaya :face_with_hand_over_mouth:

Ben buyuk kizimi cok istedim babasina benzesin ama olmadi iki kizim var bana benziyolar ama huylari ayni baba hele kucugum babasinin kopyasi simdiden :face_with_hand_over_mouth:

Aynen babasına toka takmislar fotoğraf çekilmeden :smiley:kaynanam işte :smiley:

Ben sana benzemelerinde bir sorun göremedim, kaş, göz herşey harika çünkü :smiley:Baba Kıvanç Tatlıtuğ ise bilemeyecegim tabi :smiley:

Ne yapıp ne edip bir şekilde kendilerine benzetiyorlar, hem biz karnımizda taşıyoruz hem onlara benziyor olacak iş değil :smiley:

Sagol canim benim bende sikayetci degilim aslinda :grin: babamizin kucukluk resmide yok acabaaggg azicik benziyomu desem diyemiyom. :rofl::rofl: Kivanç tatlitugun karasi diyelim

Kıvanç Tatlıtuğ’un karası :smiley::smiley:Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya öyle birşey değil demi :smiley::smiley::smiley: