Yok yok birce naz kendini sana hatırlatır kötü seylerı unut sadece ıyı şeyler hep kalsın İNŞALLAH
Amin amin.
Ay yeni korkular yükleniyor bana. Nasıl bir sosyal medya ise insanın korkularını artırıyor. Herseyi bilmek de faydalı değil. .
Annesinin elinden kurtulan 3 yasındaki cocuğu Araba carpmıs vefat etmiş.
Aklım cıkıyor valla elimde kurtulur dıye.
Bir de boğazında birsey kalır helmiceh menavrası yapamam dıye korkuyorum.
Burda 3 yasındaki çocuğun başına geldı. Oda vefat etti. Rabbim hiç bir anneye bu acıyı yasatmasın.![]()
Herşey ALLAH tan elimizden geleni yapacağız ve gerısını ALLAHa bırakacağız hz Musa bir bebekti ve annesı zalimler öldürmesin dıe bir kutunun içinde dereye bıraktı kimsesız caresız tek başına suyun ıcınde kaldı kim onu korudu onu yaratan ona can veren Allah teala ve onu öldürmek isteyenin sarayında buyudu peygaber oldu RABBIM oyle ıstedı oyle oldu tevekkül et ona bırak zıra sen kendi 1 saniyene bıle hakım degılken bebegıne asla hakim olamazsın oyuzden hiç oyle düşünme kendını rahat bırak sen elinden gelenı yap gerısı taktırı ılahı eşimin arkadaşının cocugu 2 yasında ıken havuc yemek ıstemiş zorla almış yemiş ve bır parçası soluk borusuna kacıyor 15 gun yogun bakımda kalıp vefat etı cok uzulduk ama demekı onun vakti o zamana kadarmış evet evlat acısının tarafı asla yok olamazda ama verende o alanda sen bol bol dua et asla vesvese yapma kendıne tevekkül et yeterli ![]()
Her zerresine kadar haklısın. Allah’ındır verdiği canı yine Allah alıyor. Sen öyle deyince aklıma şey geldi. Biz bebek büyütürken bebeklerimiz insanın aklına gelemeycek yaramazlıklar yapıyor. O sırada Allah onları koruyor korumasaydı belkı çoğu annenin bebeği 3 yaşına kadar anca yaşardı.
Kendi kızımdan örnek vereyim hergün bir yerden düşüyor.
Geçen balkona tırmanmış ,1 dk daha geç görseydim balkondan düşecekti . O korku bana yetti de arttı.
Allah’ın ol demesi yeterli. Rabbimiz de sevdiği kulları sınarmış bana zikir etsinler beni unutmasınlar diye. Dilimizden adını dusurmeyiz insAllah![]()
Zaten her sanıyemız RABBIMızın elinde daha bebegım 2 aylıkken ablası onu kucagına alıp mutfağa getırdı ayagı takıldı ikiside yere düştü ablasının ayagı cok acıdı saatlerce agladı SuphanAllah bebiş hıc ağlamadı ı zerre bişi olmadı hata baktım bası havada ıdı egerkı bası fayansa carpsaydı ALLAH korusun demek bıle istemiyorum ama elhamdülillah hıcbirsey olmadı ablası ağlarken o bıze bakıyordu ALLAH meleklerı vekil kılıyor masum savunmasız yaratıklarına tevekkül ona bırak ALLAH bırakılan hiçbir iş boşa cıkmaz elhamdülillah
Ayn oyle hocam ![]()
![]()
Estağfurullah hocalık ismine layık değilim ben ![]()
Valla dini açıdan bilgilerin bizlerden çok diyelim o zmn
bazen o kadar çok sorular takılıyor ki aklıma valla telin olsa yazıp duracam sana ![]()
Hahahha Halime hanıma katılıyorum. ![]()
Bu arada benim ablamın adı da Halime.
Yaaa
babam koymuş adımı. Babaanne çok düşkün gibi benim adımı koy demişte Allah tan babam koymamış. Ki birde bilmem kaçıncı torunum ben ya git diğerlerine söyle ![]()
Adımı seviyorum ama hem anlamından dolayı hem Efendimizin(SAV.) süt annesinin ismi olduğundan dolayı![]()
Estağfurullah bende sızden cok şey öğreniyorum
genelde telefonum ramazanda durmaz sankı butun sorular ramazanda sorulmalı gıbı herkes ramazan ayında soru soruyor ![]()
Ağır başlı nazik demekmiş halime tamda adına layık MAŞALLAH ![]()
ne guzel işte. ![]()
Benim ablam da tam tersi benden enerjik![]()
![]()
Ben ona gore daha da oturaklıyım . Ha şimdi nasıl oldu bilmiyorum 2,5 yıldır gormuyorum.
Benim soruların zamanı Yok
hem sohbet ederdik hem bilinçlenirdik valla![]()